1.11.2012

Ken kuuseen kurkottaa?

Kolmas päivä toden sanoo. Reeniputkessa. Nyt on hyvä mieli, koirien kanssa käyty koko ajan pidempää lenkkiä. Tiedä vaikka tänä syksynä päästään tavoitteeseen että ennen rekikautta päästään kuivalla kelillä jo pidempi reissu. Mulle pidempi ois joku 20km, mut tämänpäiväsen ajon jälkeen se 20 tuntuu aika pieneltä määrältä. Nimittäin käytiin ihan vaivihkaa 8km lenkki :O Vaihdoin normaalilta reitiltä kylän läpite menevälle vittumaiselle "Kurimon suoralle". Halusin tällä reitillä kokeilla miten hiskeillä riittää mielenkiinto painaa pitkää suoraa, testin tulos oli positiivinen:Ei ongelmia!


Käytiin äitin työpaikan pihassa puolimatkassa tauolla syömässä lunta. Jatkettiin matkaa, takaisin samaa reittiä, kylän läpi ja kaupan pihaan. Reeniputki näytti loppumatkasta jo tehneen tehtävänsä, alkoi vetävillä olla havuja ladulla. Tsemppaamalla kuitenkin sain ne vielä hinattua mut ja hyvin täyteen ahdetun kauppareissurepun kotiovelle. Kotona odotti sitten ihana juottoliemi ja hetken päästä oikea ruoka.

Päätettiin iltapäivästä käydä vielä verryttelykävelyllä porukoilla. No siinähän kävi perinteiset. Mamma kaiveli jääkaapin uumenista maksalaatikkoa ja gotleria.. Hiskit sai vielä lisää iltapalaa, ei varmaan tehnyt yhtään pahaa tämmösen juoksuttamisen jälkeen :)

Meidän kotona näyttäis olevan nyt tämmönen meno:

Rajun reenin jälkeen Venu tietää nostaa jalat ylös ;) 
True mökkihöperö

tosi-isot vattutassut


Saa nähä millon me katajaan kapsahdetaan.. Wish me luck!

2 kommenttia:

  1. Hienoa että meno on nousujohdannainen! Onnea jatkoonkin ja hyviä ajokelejä. On ne vaan suloisia tuollaiset väsyneet kuonolaiset, kun kukin tyylillään nukkuo tursottaa. Pusuja lattiataljoille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tämä antaa lisänostetta reeniin, motivoi reenaamaan ja vaikuttahaan se emännänkin mieliala koiriin :) Tästä on hyvä jatkaa! Joku kaunis päivä me tullaan jo Kirkolle saakka!

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!