10.11.2012

Voe mavon silimä!

Saaran kanssa kerran shoppailtiin meidän klinikalla, matkaan tarttui sieltä kilon astia NemaVet-matolääkettä. Nyt oli sitte aika madottaa koirat, kun tuoreet hirvenlihat ja sisäelimet on syöty, kalanraatoja ei toivottavasti enää löydy maastosta loisineen päivineen. Madotan koirat siis yleensä kolmesti tai neljästi vuodessa.

Normaalisti matolääkkeenä on ollut Axilur, mutta nyt otin kokeiluun tuon NemaVetin. Viidenkympin tienoilla pyöri hinta, ja ostettiin se Saaran kans puoliksi. Siitä ainaki pariksi madotuskerraksi riittää - vaikka pitääkin 3-5 päivän ajan syöttää.

1 gramma / elopainokilo. Tarkoittaa sitä että pojat sai 22g grammaa ja kiima-kerttu 20grammaa. Melko hupaa tavaraa, pölyävää!

Äkikseltään aika outoa matolääkettä, ainaki emännän mielestä..


Mittarsn kahen gramman mitalla desilitramittaan tuota ainetta, niin ens kerralla voi vaan nakata pölyt kuppiin. 


Pelkkä epäilyttävä valkoinen jauhe kupin pohjalla.. Ajattelin sotkea siihen vähän herkkuLatzia ja kananmuniksen mikä jäi joulutorttujen voitelusta.

Tämmöstä oksennuksen näköstä sotkuo siitä tuli :D

Ipanat outtelin kuitenki mielissään, miltähän tuo litku maistuu..

Maistuvuus hyvä, ruuan koostumuksesta huolimatta 8)

ps. meillä harrastetaan rumpsuttelua, kiima-kertun värkki näytöstää tortulta.

pps. meidän talouteen on saapunut turkinkuivain, siitä päivitys ens viikolla kun vaparin kunniaksi pesen koeran. kuivaria kokeillessa dimmu osottautui urheimmaksi!

pps. kurkon poskesta löytyi reikä. rakkautta ja piikkilankaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!