21.11.2012

Radalla viimeinkin!

Sen verran tuo lämpöaalto on sulattanu kulkuväyliä, että uskalsin taas ajatella käyväni pienen pyräyksen. Lämpöasteita +4, aijai tuntuu ihan liian paljolta.

Kävin sitten vaan hakemassa TB:ltä parit korvapuustit, kun vieraita oli tulossa :)

Matkaa ei kertyny kuin karvan verran yli 3 km. Sopiva jatko tälle kerran aloitetulle kaudelle - jonka alkureenien kunnonkohotukset ja lihastenkasvattelut on varmasti jo valunu räntäsateen mukana pois. Periaatteessa, kaikki alusta vaan!


Dimmulle on liian kuuma ja kostea keli. Ja Kurkolla vitutti isot lätäköt. Venus oli taas niin näpäkkänä, ainoastaan ruokakassia kantanut mummu meinasi viedä ajatukset muualle, mutta siitäkin päästiin kun aikansa saatanaa sihisin..Perjantaiksi näytti lupaavan lumisadetta. En tiiä miten käy. Nyt kun kaks päivää jaksaa töissä pukertaa, niin minut palkitaan ruhtinaallisesti kolmen päivän vapailla sekä sotamiehen kotiinpaluusta viikonlopun ajaksi <3

2 kommenttia:

 1. Tällanen menopeli kelpais mullekki.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :) Äkkiä kipasee kaupassa tuolla kyydillä.. Tai no, joskus ei tapahdu mikään äkkiä jos koirat on väärällä tuulella.. Tai ajoreitillä on paljon muita koirakoita..

   :D

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!