6.11.2012

Sillä siistiksi!

Kuvissa roikkuu rumia mattoja, mutta ei anneta niiden häiritä. Emännällä on vapaapäivä ja tottakait se viikon ainut vapaa pitää osittain kuluttaa siivoillen. Nämä porsaat kun tiputtavat karvoja, kuolaa, pojilla valskaa pistoolit ja Venu muuten vaan piirtelee punaisella lattioihin ja vähän seiniinkin.

Matot siis kätevästi tarhan laidoille roikkumaan, ja koirien petikin tuultumaan - haisee niin pierulle ja koiran varvashielle että HYH.Koirat oli luonnollisesti onnellisia tästä petintuuletuksesta, Dimmu valtasi heti pihapetinsä - ylläri ylläri. Eikun nukkumaan, tuumii Pumpu.Mutta Venu ei halunnu nukkua.. "Saisko olla niskahierontaa?"Suksi suolle, mukula. Minä nukun nyt.Nukkumisen sijaan Venulla olikin jotain ihan muuta mielessä. Nukuksiminen.Tarhassa rauha, ja hiskeillä hyvä tahto. Kurko ei sopinu muka aluksi samaan petiin kaaoslasten kanssa... Huomaa karvalakki-ilmiö.Mutta kyllä ne sinne mahtuu kun vaan tunkee <3


Tänään oli tarkoitus käydä ajamassa, mutta parin viimepäivän loskakeli ja viimeöinen pakkanen on tehny liikkumisesta yhtä helvettiä. Voin taata että jos olisin lähteny rolliksella liikenteeseen, olis koirien tassut ollu alka aikayksikön auki, ja rollaattorista kumit puhki. Niin mukavasti jokapaikka jäässä ja paljon teräviä särmiä. Ei edes nastakengillä ollu helppo kävellä, nilkat muljusi ja koiratki käveli ennemmin ravin puolella. Viisaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!