3.2.2015

Ruokakokeilussa Vom Og Hundemat

Tuo ulkomaalainen, kiehtova, salaperäinen, hankalasti saatavissa oleva "vommi". Nyt sitä on meilläkin, 20kg levyn verran! Kiitos Anulle välittäjyydestä ja Einolle myyjänä, sain tämän mieltä houkuttelevan koiranruuan kokeelle :)

Eli tämä "vommi" on oikealta nimeltään Vom og Hundemat, valmiiksi vitaminoitu monipuolinen raakaruoka. Meillä on tämmönen variaatio kuin #25, missä broiskua, naudan sisäelimiä, pötsiä sekä lohta! Eli käytännössä mulla ei tartte kuin lohkoa palasia ja antaa semmoisenaan. Kaikki on samassa paketissa, kätsyö! Lihaisat luut sitten erikseen, mutta ei tartte pitää lohipäiviä tai siipikarjapäiviä, tajusit pointin? Hyvä. 

Toki saavat jonkun kerran viikossa sulatettuna, jotta lyön sekaan merilevät ja kananmunat jnejnejne.

TÄSSÄ linkki vommin sivuille.


Ja mikä positiivista, Dimmu ei pelkää tätä ruokaa :D Niin hullulta kuin se kuulostaakin. Kennelrehun maksaa se juoksee pakoon, samoten Oscarin lihapalasekotusta. Ihmisruokamaailmasta pahin on halloumijuusto. Ihme piski. 

Kurkon mieliruokaa on kaikki, mikä menee vaan kurkusta alas. Purkkipoika alias rautamaha söis ruokakupista kuviotkin jos vaan pystysi.

Venuksen ruokahalut on ollu viimepäivinä jossain en tiiä missä! Kiiman jälkeistä saatananvittu-asennetta on piisannut niin ulkoilun kuin syömisen suhteen. Kurkonkin se otti ja pieksi metässä kun tällä karkas mopo käsistä ja juoksi neitokaisen yli niin että lumi pöllysi! Purkkinen kahteli kummissaan ja lähti nykimään loppulenkiksi. Dimmu pysytteli loppuajan ainaki 10m säteellä ettei varmasti karvakaan koske tuohon äkäpussiin. Joten Venuksen mieltymyksen tähän ruokaan voi sanoa sitten kunhan menkkaränkkä on poistunut keskuudestamme..

Sain vommit siis männäviikonloppuna puukkosahattua sopiviksi palasiksi ja tämän viikon ovat saanet pelkästään sitä, eikä mitään ripaskaa ole tullut, ei pieruja eikä kutinoita. Jääkäämme siis odottelemaan mitä perästä kuuluu itse kultakin säädyltä ;)

Nappula-aikoihin ei edelleenkään ole ikävä, raakaruokinta on POP! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!