5.11.2012

Prinsessan päiväkirjat osa X

Venu sitä Venu tätä. Älkää kyllästykö.

Kun alkoi männäviikolla näkyä veritippoja lattialla, tottakai luulin että jollain on anturassa pipi. Kaikki kuustoista tassua tarkkailtuani muistin että yhellä koirista on haarovälissä avohaava jonka pitäis vuotaa pari krt vuodessa.... Veritahrojen lähde selvisi. Viimeksi kärpikoirasta kärsittiin elokuun ajan.

Menkkaränkkää ollut ilmassa, samoten hellyydenkipuisuutta ja rakkaudenkaipuuta on ilimassa. Ota syliin, ota kainaloon, tule viereen, saanko nukkua sängyssä samalla tyynyllä, anna suudelmia.. Ihmekään kun Siska viimenäkemältä ahisteli Venua niin maan helvetisti.

Ja näin verisissä tunnelmissa lopetamme ilmoitukseen, että Tamminäyttelyissä nähdään :)Talviturkkisen huskyn pesu (turkin kunnollinen kastelu, pesu ja todella perusteellinen huuhtelu) on helvetillinen operaatio. Ja operaatioon on varattu yksi pieni suihkukaappi. Halukkaita?

2 kommenttia:

  1. Tuo peseminen on kyllä hiivatinmoinen homma. Syyslomalla kyläreissulla Mosku pyöri oikein kunnolla supin paskassa ja oli tosi mahtavaa kesämökin pienenpienessä suihkukaapissa yrittää saada hajut ja värit ennalleen. Hyvä että mahtui kaappiin koko koira! Päivä meni puhtaana suihkun jälkeen ennen uuden paskakasan houkutusta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun voiskin nakata nuo koirat pesukoneeseen ja sitte kuivausrumpuun. :D Ja oikeesti, kerron kokemuksesta, mikään ei ole niin paha kuin ihmispaska. Sitä ei voita mikään. :D

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!