13.11.2012

Valoilmiö harmauden keskellä

Sinä, joka tätä just luet. Muista näkyä pimeydessä! Olitpa sitten liikenteessä kahella jalalla tai nelijalkaisen kera. Halvat henkivakuutukset löytää jokaisesta marketista jossain muodossa. Näkyvyyttä lisää tietenkin isoilla heijastuksilla varustettu heijastinliivi - niin ihmisellä kuin koiralla. Heiluvat heijastimet myös, näkee että kohde on liikkuva.Mutta sitten asiaan, tänäpäivänä oli niin kaunis ilma, etten malttanu olla kotona. Koirien kanssa käyty kauppareissu Nikoni repussa kuulosti oikeen muksalta. Kylmä vinkka otti poskiin ja jalkoihin, mutta olipa niin kivaa kävellä nastat alla - ei tarttenu ees varoa perslentoa.

Hiskit pistin muka posettamaan, sidoin ne puuhun kiinni. Uroksen omistajat ainaki tietää mitä tapahtuu kun joku uus kusematon puu on lähettyvillä. Hihnat kusessa ja koirat kusessa. Ah, miten rentouttavaa.

Dimmu ja Venu on vielä äänellä härnättävissä posettamaan, Kurko vaan istua mollotti silmät kiinni ja haisteli ilmaa. Sen tähen siitä ei olekaan kuvia tältä reissulta.. Niistä vois kyllä tehä oman gallerian "Kurkon näkemys maailmasta, silmät kiinni".


Taustalla napottaa Kianta-laiva, ihanniinku siitä jotain selvää sais..

Tämä päivä on menny oman kuontalon uusauksessa, on värjätty ja leikattu. Kivaa! Huomenna sitte, kun ei oo pakollista tarvetta mennä ulos - kun ei pitäsi ees arska paistaa, niin pyhitän Zephirille ja sen käytölle. Ja ehkäpä uudelle blogipäivitykselle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!