20.1.2013

Sunnuntai-aamu hiskien tahtiin

Emännällä on pitkästä aikaa taas vapaita, joille ei ole sovittuna mitään sen suurempia menoja. Hiskit sai siis heti aamusta erityispaljon huomiota. Suunnattiin tietenkin jäälle.


Mieli on rauhallinen, koirat hyvin kuulolla. Ajattelet että otat pari ihanaa kuvaa kun koirat leikkii ja nujuaa. Koiruuvet on justiin mukavasti semmosella etäisyydellä että saa hyviä ilmeitä ikuistettua. Kunnes, Venus vimmastui ja ojensi Dimmua. Tulos on tässä:
Arska rupesi nousemaan, maisema muuttui väriltään ihan semmoseksi oranssiksi ja punaiseksi. Kaunista!Parin tunnin ulkoilun jälkeen syötiin tukevasti aamupalaa. Venuksen rakkauden määrällä ei taida olla rajaa, se olisi autuaasti avustanut oman aamupalaleipäni syömisessä...Kurko rupesi testaamaan Tamminäyttelystä ostettua karvapetiä, hyvin näytti uni tulevan.Kaunis keväinen keli, omiaan ulkoiluun!Mistä tietää että kevät on muutenkin tulossa, kuin että koirien torsoista alkaa ängetä tuppoja.... No siitä että emäntä ei ole ryssinyt kukankasvatteluaan kun uutta versoa työntää! =) Kivaa!Miten teillä lukijat, löytyykö jo kotoa kevään merkkejä? =) Miten te vietätte vapaapäiviä koirien kanssa, onko jotain erityisiä toimia tai extrapitkiä lenkkejä?

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mä ostin eilen näyttelystä kaksi samanlaista petiä ja vitsi, että koirat tykkää niistä! :)

    VastaaPoista
  2. Aurinkoisena päivänä on jäällä parasta olla koirien kanssa. Kyllä se ulkoiluaika moninkertaistuu kun kelit paranee. Ja kotona on peikonlehti tehnyt kaksi uutta lehteä!

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!