4.1.2013

Hitaita aamuja ja koekuvauksia

Meidän aamut on yleensä veteliä. Nuokutaan, nukutaan, pilkitään. Millon nukutaan päällekkäin, sivuttain, selät vastakkain.

Tänäaamuna hiskeillä oli aamuaivojumppa. Nappuloita pahvilaatikon sisään, kananmunakennoon, leikkipalloon. Kurko on tässä hommassa haka, ja se taiskin viedä jokaisesta piilosta aarteen. Venus ei tajunnu heti asian punaista lankaa, se tuijotteli Kurkon tekniikka ja teki perässä.

Dimmun oma tekniikka on repiminen, tietenkin. Onhan sen nimikin Dimmu Silppuri Mäkeläinen.

Aivojumpan jälkeen porukka vetäytyi unosille, emäntä taitaa mennä perässä....... Hyvää alkavaa viikonloppua :) Muistakaa nukkua toistenne turkeissa, se on parasta!
Mutta Venuksen mielestä tuommonen on ihan tyhmää. Se tyytyi seuraamaan kuvaussessiota olan takaa.


Lunta rupesi sopivasti räpsimään, kävimpä kopaisemassa putkea sielläkin. Tiedätte nämä TODELLA harmaat ja valottomat päivät, ihminen saatika eläin ei herää kunnolla koko päivänä. Mutta valoa riitti, ainaki tuonne putken perälle :))
2 kommenttia:

  1. Mun mies osti mulle järkkärin joulujahlaksi, Canon 650D:n ja hitto mie osaa sitä käyttää!! Ja oon todennut, että tuo mun kissa on paljon parempi malli kuin Indy. Indy tekee tyhmiä ilmeitä ja musta koira on kauhian vaikia kuvauskohde!! buu :D ehkä joku päivä opin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajan kanssa, kerron sen kuule ihan omasta kokemusta ja syvästä rintaäänestä :D Kissasta on hyvä aloittaa, kun se on vähemmän liikkuvainen. Ja koiraki on hyvä, jos on kunnollinen valo :) Ulos vaan sitteku on vähemmän pilvetön taivas.

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!