29.1.2013

Reeniä, horot!

Venun paras paimenystävä Manta opetti vetoleikkejä.. Venu innostuikin ihan kunnolla, olipa hieno homma - me nimittäin on otettu tavotteeksi opetella leikkimään : )
Tässä malliesimerkki mitä me hallilla oikeesti tehhään, akat istuu patiolla ja koirat riehuu.


Eilen sain lahjan, iskältä. Uuden, hienon punaisen potkurin! Olen ollut heidän apunaan tietokone- ja nettihommissa, niin isä oli päättäny eilen käydä kiitokseksi ostamassa mulle potkurin. Käytiin TIETENKIN heti testaamassa Dimmun ja Venun voimin. Hyvin luisti, paitsi jalkamuovit lähti heti ekassa kurvissa.. :D Kivaa oli, koirat teki hyvää työtä - paitsi tuo viiden asteen pakkanen oli Dimmulle ihan liian kuuma.

Kurkon kanssa käytiin pelkkien Y-valjaiden varassa ettimässä noita jalkamuoveja, muoveja ei löydetty mutta Kurko tais löytää sisäisen vetokoiransa..! Jumalauta mitä vauhtia se pisteli menemään, oikeen rynkytti valjaita vasten ja hyppi kun otti vauhtia. Pitäsköhän Puuki-ukko toimittaa aivokäyrätutkintaan?


4 kommenttia:

 1. Outahan ku lenkille päästään, Manta voi sitte opettaa Veenulle sen maailman parhaimman leikin, "mullon metän ainoa keppi ja sinä muka yrität varastaa sen ja sitte se on sulla ja minä yritän varastaa ja sitte juostaan ku hullut".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venus kyllä osaa sen leikin, mutta minun paskansiivouskinttailla :D Niien kanssa se leuhottaa! Mutta tuo keppileikki ois paljon kivempi, ei paleltuis mulla käet :D

   Poista
 2. Voi hitto, oppispa meidänkin piskit! Derbi jaksaa vähän aikaa kannella leluja mutta nuo neidit............

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään kukaan kantele leluja, tai nouda - mutta tuo leikkiminen, patukkaa repiminen ja siitä "taistelu" on meillä nyt tavotteena :) Venus kyllä tykkää, mutta se ei vaan osaa :D

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!