23.1.2013

Raakaa ja teollista - tuliaisruokaa

Erehdyttävästi näyttää siltä, että Dimmut on keihästetty. Vai nukkuuko tuo vähä liian läheisissä tunnelmissa toolin kanssa?Eilen käytiin kepon kanssa Kajaanissa. Luonnollisesti, kaikki maholliset eläintarvikeliikkeet käytiin läpi, halpahallien ja makasiinien lemmikkiosastoja myöten. Ja tavaraahan sitä lähti matkaan. Mustista ja mirristä muutamia pötkyjä Maukas-mixejä ja tietenkin RC:n nappulanäytepusseja. Hiskit oli jokseenkin mielissään, kun iltapalana kupista löytyi kanamixiä, naudan sydäntä, raejuustoa ja öljyö.


Kainuun Eläintarvikkeesta lähti matkaan uusi säkki ruokaa. Planet Pet Societya, Adult-laatuista. Vieressä ois ollu säkki "Active dogs" huskynkuvatukset printattuna etumukseen. Mutta turhaampa oisin itelleni valehdellu, nyt on niin vähän ajettu koirien kanssa voin ihan hyvin jatkaa ruuan äkäisyyttä tuolla levylihalla jota pihamaalla on 20 kiloa.. Jännä jäädä seuraamaan millasta evästä on, nappula on järkevän kokoista - toisinkuin JV Energiassa tuommosia pottuvarvasta muistuttavia mollukoita.. Ei haise koiranmuonalle, ja koiratkin mielissään maistelivat. Ei pahan hintainenkaan, 29,90 €.

Puuilosta lähti mukaan TeräsRekkua, vitamiini- ja kivennäisvalmistetta. Minua kiinnostaa aina vaan enemmän ja enemmän raakan syöttäminen, ja nyt oonkin tuota levylihaa syöttäny eri muodoissa. Jäisenä, sulatettuna, puurona. On hyvä nakata mittakupillinen TeräsRekkua sekaan ;) Iso purkki ei maksanut kuin 12,90 €.


Säkissä oli TODELLA kätevä kantokahva! Ei tarttenu nostella olalle, kahvasta kantoon vain :) Ja pussin suulta löytyi myös sulkemismahdollisuus, en vaan kaiken vääntelyn ja kääntelyn jälkeen saanut sitä kiinni :DKoirat pääsi taas jäälle revittelemään. Eihän sitä malttanut pysyä pirtissä kun auringonsäteet herätti ja puidenlatvat alkoi värjäytyä aamukahvia juodessa punaisiksi. Koirat sais sopivasti aamutarpeet tehtyä jäälle, ei tartte niin paljon jaskasankkoa täytellä :)Ihan on mukavannäköiset maisemat, ja takapihalta jäälle on parisataa metriä - omapolkemaa polkua on mukava tallustaa.


2 kommenttia:

  1. Onpa kyllä näppärä tuo kantokahvatsydeemi!

    Ja mainiot maisemat (sekä koissut) kuvissa. :---)

    VastaaPoista
  2. Hitsi miten ihanat maisemat!

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!