31.1.2013

Potkuri joka vetää väärästä päästä

Luit oikein. Mulla ei tartte kuin rystyset valkosena puristaa sarvista. Tuo makasiinin parinkympin potkuri ei selkeesti ole tehty rakkaudella taikka Juhla Mokka-tunteella, vänkää väkisin ojaan koko ajan, toinen jalas on hieman kiero ja jalkamuovit lensi ekalla reissulla hatelikkoon. Mutta kyllä tuolla passaa koirilla ajella, eikä niin iso itku pääse jos tupsautan metsikköön. Nyt on sitäpaitsi ihan lentokelit! Jarruthan ne uupuu, mutta ompahan astetta villimpää, meno on niinku villissä lännessä. Ei puhettakaan, että uskaltasi vauhti päällä kuvata.. Pitäsi siis kypäräkameraa saada lainaan..


Ei oo käyty vetolenkillä varmaan kuukauteen, se viimeisin reissu jäällä oli niin karvas että näin parhaaksi lepytellä omaa mieltäni, ja armahtaa koiratki niiltä pahoilta päiviltä. Nyt koirat sitte on vetäny tosi hyvin, jopa Kurko :O Se varmaan pitäs taas toimittaa jonnekki mielentilatutkimuksiin. Dimmulle tämä -5 pakkanen on liian lämmin, saakelin tursas.

Mitäs hulluuksia te harrastatte koirien kans potkurilla?

4 kommenttia:

 1. Täällä mennään kans potkurilla mut vaan yks koira kerrallaan, turhan paljon extremeä mulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sais kyllä olla kypärä päässä, laskettelulasit silmillä, moottoripyörävarusteet päällä ja mitähän vielä. Kameraa en oo uskaltanu ottaa edes kaulaan, puhelin vaan taskussani..

   Poista
  2. Puhelinkin vaan 112:sen varalta :D

   Poista
 2. Mullekin yksi koira kicksparkin edessä on jo vähän liiankin paljon :D Tosin eilen, kun käytiin ekaa kertaa tälle talvelle testaamassa, toimi yllättävän hyvin (jäällä ei kamalasti tarvi stressata kuin muutamasta mutkasta) - jotenkin on reellä ajaminen juurtunut niin syvälle, että tuo täysin erilainen hallittava on ollut sula mahdottomuus. Nähtävästi nyt, kun reellä ei ole ajanut "hetkeen", alkaa tuon kicksparkin hallinta sujua huomattavasti paremmin! (En myönnä, että meinasin pari kertaa kaatua ihan tasaisella suoralla. Se ei kuulu tähän.)

  VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!