20.3.2015

Terveystarkastuksia

Punakärpäskurkomme käväisi kokovartalokuvissa tänään! Suomussalmella järjestettiin joukkotarkastus silmäpeilaukselle ja siinä samassa sai teettää muitakin terveystarkastuksia. Kurkon tilanteen tsekkaaminen on ollut jo pitkänpitkänpitkän aikaa to do-listalla, joten nyt oli sopiva rako viivata tämäkin yli.

Aamu aloitettiin suolen tyhjennyksellä ja aamupalan väliin jättämisellä. Tätä jälkimmäistä vaihtoehtoa ei Kurko voinut sitten millään käsittää, ettäkö ei aamupalaa - jeesussaatana valitetaan johtoportaaseen!

Tipat silimiin ja outellessa kirjottelin paprut valmiiksi. Silmissä ei ollu muuta sanottavaa kuin pölyä ja roskia - oisko ollu se aamullinen lenkki ison tien vieressä osallisena asiaan.. :D Terveen paperit siis, toistamiseen. Kurppa oli tuttuun tapaansa ylitsevuotavan utelias ja yli-innokas tutkittava. Kato kato mulla on täällä hännän alla vielä yks silimä, täti hei, kato tänne! HEHE!
Polvet tsekattiin, niissäkään ei sanomista - nollat tuli!Luustokuvia varten persiiseen tökättiin pikkusatsi perjantai-illan nautintoaineita. Äkkie oli jätkänpätkä maassa, ei oksentanu eikä muutenkaan aiheuttanu paniikkie! Kurko on aina ollu huono nukkumaan, nytkään ei missään syvässä unessa ollu, korvat heilahteli. En pyytäny ollenkaan herätettä, joten nukkukoon humalansa rauhassa.Eläinlääkäri arvioi luuston olevan priimaa, jäädään outtelemaan virallisia lausuntoja! JEEE! 
Mutta se vetopuoli, hmm, sieltä korvien välistä se juontunee...
Terveitä ukkikoirapäiviä edessä :)

Nyt ois kaikki karvakorvat kuvattu nenästä hännänpäähän, hyvillä mielin voipi ruveta pistämään rahaa syrjään seuraavaa kohdetta varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!