9.3.2015

Mahan kuulumisia

Me työttömätkin vietetään lomaa, nimittäin laamailusta! Meillä on ollut koiraväkivieraita - pitkästä aekaa. Johanna pyyhkäsi eukkolauman kanssa tänne viikko sitten maanantaina, oltiin mökillä pari yötä todistamassa vesisadetta harmautta. Koirat nautti vapaudesta ja lumikenkäreissuista :) Reelle tuli kilometrejä 120! Kukaan ei toki kerro oliko reki kärryssä vai uralla..... 

Venuksen vointi on tietenkin muuttunut lahnaamiseksi ja vaaputteluksi. Vuorokausilla 50, sen mahamitta näytti 73 senttiä! Meleko mötkö.. Paljonko niitä pentuja tuleekaan, meikä arvaa että 5!Tämmösen koiralauman yhteinen kuva vaatii ainaki 250 kuvaa, kaks eri kuvaajaa, lukuisia erinäisiä uhkauksia nahkurin orsista isoisän ruosteiseen tussariin! ;) Kaikki elossa ja kuvassa!Allaolevassa kuvassa Venulla on vuorokausia 56 ja mahamitta näytti tänäaamuna 76 senttiä. Nyt maha on röllähtänyt alas ja selvästi painaa. Selkä notkottaa ja jalat harottaa. Pentua mökeltää kylkiluiden välissä ja kupeilla ja ties missä! Pidätyskyky on heikentenyt, pissalle pitää päästää usein ja melko äkkiä hädän  hoksaamisesta. 

Mahallaan röllöttämisestä on tullut entistä siistimpää, meillä on viileät lattiat ja tä
mä naperoilla täytetty emokoira on niin kuumissaan - että mielellään viilentelee kaljuuntunutta mahaansa lattiaa vasten. Sammakkona se makovaa muutenkin, mutta erityisesti nyt.

Veenuskalle tuli sunnuntaina omia vieraita. Pikku-Ninja tuli sitä hakemaan luokseen mammalomaa viettämään. Matkassa oli  kyllä Yuri-veo ja heijän hovikuskinsa Elina. Veenulla riitti huumori vielä näille keskenkasvusille kakaroille, vielä. Venuksen h-hetkipäivä on tasan viikon päästä maanantaina. Mulla onkin auto koko ajan käynnissä että pääsen heti kriittisen puhelun loputtua lähtemään matkaan ;) Jännän äärellä ollaan ystävät tavarits..

Eletään poikain ja mummon kanssa toukokuun puolenvälin tienoolle ihan rauhallista eloa. Dimmu tosin etsiskelee harmajaiskaveriaan, kulkee talossa ja piipattaa. "systeri  missä oot, ei oo kivaa tämä piiloleikki enää, luovuta jo en löyä sinuo" yhyy nyyh.

Tiiä monta kakaraa sieltä emonsa matkassa kulkeutuu Kainuun korpeen, nimetki valamiina... hihiih ;)

1 kommentti:

  1. Minä veikkaan että kuusi penneä tulloo!

    -MS

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!