17.3.2015

Alkujärähdys!

Venuksen lämmöistä ja voennista on tullut Kuopion seuvulta jokapäivä raporttie. Lauantaina aamukahvea ryypiskellessä puhelin pirisi ja viesti tuli, "lähe tulemaan". Lämmöt oli alhaalla. Ehkä nopein Kuopioon lähtö evör :D Äkkie kamat kasaan ja heipat isännälle!

Siinäpä se meni möllistellessä ja lämpöjä mittailessa, yö meni nukkuessa. Ohjelmassa oli suolen tyhjennystä ja sopivan asennon löytämistä permannolta. Sunnuntaina oli jo levottomampi, yö meni siltikin hyvin. Maanantaina aamulla sitte taevas repesi, samoten koera! Tarkka tyttö, 63 vrk ;) Viimenen mahamitta 82 cm, meleko tuhti muori.


Viittä pentuo minä veikkasin ja viis sieltä piruliinos tulikin! Neljä kappaletta kipakoita narttuja ja yks HK:n lenkin kokonen uros. Ei mitään pikkupentuja, joku on puhunu 200 grammasista... Pennuista kahdella oli komea puolikaulus, mutta meikäläiselle tämä suomenkielen suussataivuttelu tuottaa välillä tukoksia - niin ristin sen hihaksi. Joten uroksella ja ekalla nartulla on komeet valkoset hihat kuskinpuolella! Yläpuolen kuvassa näkyykin kummankin hihat, narttu on vasemmalla Venuksen hännässä unilla ja uros oikeassa nurkassa siskonsa tyynynä.

Tämmönen oli näky sunnuntai-iltana nukkumaamenon aikaan.. Uskokaa tai älkää, se alkoi penikoida tämmösessä asennossa seuraavana aamuna, onneksi oli pentulootassa. Melkeen sai kätilö nestekastelun kun tavaraa alko tulemaan.Tässäpä vielä "viralliset" pärstäkuvat äkäpussipennuista:
uros & neiti ekaneitokaiset neljäs - viides - toinen


Venuksella tais läpsähtää äetee-vaihde päälle, sitä ei kauheesti huvittanu nousta laatikosta pihan perälle käymään.. Söi ja joi pentulaatikossa penikoinnin aikana, arvon rouva.. Eikä sitä paljon painanu kun pakkasin laukkuni ja lähin, hyvä niin! Taisipa se pikkusen herkistää allekirjoittanutta kun pennelit kävi vierihoidossa emon ulkoillessa välillä, ei ois raaskinu paitaa nakata pesukoneeseen kotiin tultaessa.......


Hauska jäädä seuraamaan kuinka äkäsiä pentuja näistä kasvaa, laatikossa kävi semmonen kuhina ja kirkuminen jos joku ei mennynnä mieliksi. Varmaan vois alkaa nartulle miettiä nimeä.. ;)

ADJÖ!

1 kommentti:

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!