31.3.2015

Pikkipentujen nimijäiset!

Kakarat täytti eilen kaks viikkoa. Nimiteemana Nordic Wonders, pohjoisen ihmeet  :) Voi olla muutaman viikon päästä tämäkin täti ihmeissään kun kahtomaan pääsee. Eivät maha noin sievästi sylissä napottaa.

Vieläki nousoo hymy huulille kun pennuille nimiä mietittiin. On se hyvä että on haoskaa! Vallattoman paljon ois pohjoisessa mainioita nimenaiheita, mutta latinaksi väännettynä useimmat oli sanahirviöitä, rumia sellaisia joissa konsonantteja liian monta peräkkäin. Saakeli.
Pentueen akkavaltaa tasoittaa yksi karski urooo!
Pohjantähti
"Winter Chaos Alfa Polaris"Neito 1 - Revontulet
"Winter Chaos Aurora Borealis"Neito 2 - Korppi
"Winter Chaos Corvus corax"Neito 3 - Lapinpöllö
"Winter Chaos Strix Lapponica"Neito 4 - Mesimarja
"Winter Chaos Rubus Arcticus"Siellä ne opettelee rällimään ja sanomaan isoja sanoja! Mahtaa ne olla syötävie kun sylittelemään pääsöö. Voipi olla että pitää kädet sitoa ettei tule pentukatoa, pidä vaan kasvattajaeokko penikat laskussa..

Vielä keretään poikain kans pitämään pennunhoitovapaata, syödään pullaa sohvalla ja nukutaan pitkään! Ja nautitaan mattoista lattialla. Kohta alkais tänne peräkylän kauppoihin tulemaan kevätkampetta, joten vihreetä puutarhaverkkoa pittää alkaa katsella ensimmäisenä jotta saadaan tähän ulos turvallinen ulkoilualue. Toisen häkin rakennus on myös heti maan sulattua ajankohtainen. 

Tjaa, Kurkon terveystarkeista osa näkyy KoiraNetissä - outellaan vaan että saan selästä diagnoosin ja cd:llä kuvat kotiin niin omaa postausta piisaa :) Oon sitä tässä miettiny, miks ne ei tule samassa pompsissa? Selkädiagnoosista pitää maksaa oma lausuntomaksukin. Käypikö ne eri eläinlääkärillä?3 kommenttia:

 1. Voi mahoton ku onki söpöjä! Hienot on nimetkin <3

  VastaaPoista
 2. Voe kamala mitä karvapalleroita! Nyt kuule vaan täysin siemauksin pennuttomasta arjesta nauttimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko lunkkia on elämä ollutkin näiden kahen töllerön kans :D Eihän ne paljo hötkyile..

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!