29.3.2015

Resepti ulkoilmamyrkytykseen

Kun näky pirtissä on tämä:On sillon takana tämä, kaikkien meidän lemppari talon ihmisistä karvaturilaisiin - lumikenkäily:Tai, on hilluttu kamujen kanssa mielipuolina kuin möyrytautiset sonnit:


Tällä konstilla koirista saapi illan ajaksi huomaamattomia! Suosittelen kokeilemaan. 


Kuvassa on isän ja velipoikien mehtyyoppilas Julle. Reilun vuoden ikänen "Julukku" on pystykorvan ja jonkun toisen pystykorvasen mehtäkoeron cocktail - kotosin pojankloppi on Kittilästä. Semmonen taskukokoinen ja mahottoman sievä! Haukku on rouheaa, matala bassomurina. Ei mikään piukuttaja kuin edeltänsä Jaro.

Julukku on liikkuvaa sorttia, millon minäkin elukan perässä päästelee. Lintukoiraa siitä ollaan muokkaamassa!Kurkon mielessä Julle ois ollu sairaaaan kiva leikkikalu. Mutta tämä pienempi punanuttu olikin liukas luikku, pääsi jokakerta karkuun kanervikon suojiin.
Avannolle oli ruuhkaa! Rita, nykysin kutsuttuna "Fossiili" tai "Hourio" oli myös matkassa. Kummasti se jaksaa hämmentää matkassa vaikka kuuloelimet alkaa olla toimimattomat. Nenäänsä se käyttää, sen turvin varmaan suunnistaakin metässä kun ei lumikenkien rahinaa ja meidän höpötyksiä kuule. Silmät sillä alkaa olla sameat, oisko vanhuuden vaiva eli kaihi!
Venukselta terkkuja, valtakunnassa kaikki hyvin! Pennut kovasti kasvaa, silmät on auki ja pupelot on saanet vetelää spagettie muistuttavat jalat allensa :) Kovasti ne opettelee siellä tassuttelemaan. Tulikin tänäaamuna multimediaa että pennut yli lootan. Nehän täyttää huomenna eli maanantaina jo 2 viikkoa! Pian pääsee katsomaan pienie. Venus onkin pistäny korvansa taakse saman nartun minkä minäkin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!