12.3.2015

KokovartaloKurko & mahan kuulumiset

Lonkat, kyynärät, selkä, polvet ja silmät. Kaikki tutkitaan. Vaaleanpunapää pääsee luustokuviin ja silmäpeilauksen uusintaan. Kyse on siis Kurkosta. Sitä ei ole vielä tutkittu luuston osalta, joten nyt on sen aika!

Tämä rekikoirien luustokuvauttaminen on tapetilla aika-ajoin. Se on joutavanpäivästä, siitä ei ole mitään hyötyä, se on rahan haaskausta. Ja vitut sanon minä, sehän on ihmisestä itestään kiinni minkä se kokee tärkeäksi koiriensa osalta tutkittavan. Dimmun spondyloosista ei olis tietoakaan ellen olis kuvauttanu ja jätkä painaa valjaissa sen minkä kerkee. Kurkon vetämistä ei voi vetämiseksi sanoa, se osaa pitää piuhan tiukkana van ei siellä voimaa siirretä paikasta toiseen..Ja aion tehä kaikki tutkimukset virallisina, kaikki näkee ne KoiraNetistäkin - päivitän ne toki tänne. Minä en haluo koiristani salata mitään. Eikö se ole kaikkien etu että tiedetään mitä koirien sisällä tapahtuu. Mitä missäkin sukulinjassa liikkuu? Niin luuston, terveyden, luonteen kuin tässä tapauksessa vetopään osalta.

Joten, nyt nostetaan pöyvälle kissa. Onko Kurkon luuston vika jottei se vedä - vai onko vika korvien välissä? Veikkaan viimeistä. Sillä ei koskaan ole semmonen tietynlainen valo syttyny vinttissä tuon rekikoirailun suhteen vaikka kova liikkumaan onkin. Vai onko sillä vaan jääpuikko perseessä....

Tuomionpäivä on perjantaina 20.3! Sitten olemma viisaampie.

Venuksesta sen verran kuulumisia, että sillä alkaa olla tukalaa. Pentujen eräpäivä on tosiaan maanantaina, meleko lähellä jo! Mittanauha oli näyttäny tännään 82 senttie... Pidätyskyky on tipotiessään. On kuulema kappaleen verran läheisyydenkaipuinen, tunkoo iholle ja hönkii naamalle.

Ei  muutaku peukalot pystyyn ja käjet kyynärpäitä myöten ristiin jotta Venun loppuaika menee jokseenkin tuskatta ja penikoiminen sujuisi iliman ongelmie! Minä veikkasin sitä viittä pentuo, taidan pysyä samassa lukemassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!