13.4.2015

Terve kuin pukki.

Kurkon viimeisetkin terveystulokset oli ilimaantunu maksettavaksi. Selkä on puhdas ja terve - JEE! Mutta yks asia minua kovasti nakratti.. Kahesti poistetut pallerot :D Tais olla painovirhe paholainen.

Kyllähän oli jortikka otassa ja munaa enemmän ku monella muulla yhteensä. Tais se miehinen sukupuolielin esiintyä myös omistajan otsalohkossa, siksipä ne pallerot piti käydä pudottamassa paikalliselle klinikalle. Voisin lainata yhden lempielokuvan kohtauksesta pätkän, Kummelin Kultakuume ja Isä Aleksei:

"Sen kassitkin oli kuin kaksi granaattiomenaa"kertoi hän Janne-Petteri Brumanille isästään Kyrpä-Joosepista. Kannattaa muuten kahtoa kyseinen elokuva, se kuuluu yleissivistykseen.

Sen pituinen SE. Pääasia että rahapussi ja säästöpossu on nyt tyhjennetty, tämä asia on ollu viimeset viis vuotta to do-listalla. Kopin rakennus on aloitettu silppuamalla vaihtolavoja, kiitos pikkuveli! Rivitalokoppia pukkaa. On sitte missä karvasia persuuksia lepuuttaa :) Kävin jo kyselemässä koiranhäkkiverkkoa, saapi taas liukuhihnalla tehä elementtejä. Tai ainaki olla apuna ja maksumiehenä.1 kommentti:

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!