12.4.2015

Nimiehdotuksia?

Selevää kuin pässin liha. Että pentu numero kolome muuttaa meille neljän viikon kuluttua!

Makustelin aluksi sille moista nimeä kuin Taiga. Olis samaan kastiin kuin kennelnimiteemakin - Nordic Wonders eli pohjoisen ihmeet. Taiga tarkoittaa pohjoista havumetsävyöhykettä, jos joku ihmettelee näiden kahden yhteneväisyyttä. 
Miksi ei sitten pelkkä Taika? No ku hifi hifi......

Mulla on kaikki koirat viiskirjaimisia, ei mitään perussessejen nimejä kuten Puppe tai Repe tai Jeppe. "Outo" kirjain on plussaa. Mutta siinä sais olla joku painava kirjain, esimerkkinä näin että kurkoperkele on hyvä ja ärmäkkä yhdistelmä. Saapi ehotella.

Toinen nimimieltymys on Nox - lyhyt ja ytimekäs mutta passaako se näiden muiden kanssa? On se nimen miettiminen vaikeeta. Muttaku sitä joutuu ehkä 15 seuraavaa vuotta karjumaan kotona ja metässä, niin.........

Tämä tättähäärä on pentulaatikossa saanut lempinimen Pikku-Tirri. Tirri oli oikeen hanakka syömään. Olivat oikeen nälkäisiä kaikki, tätin verestävät nakit kiittää... Huomenna näille tulee jo neljä viikkoa täyteen :O

12 kommenttia:

 1. Toi Taiga on kyllä aika hyvä, 5 kirjainta ja yks vähän erikoisempi kirjain siellä joukossa :) Saaga vois olla myös hyvä :)
  Tai sitten annat yhelle ihan perus nimen, kuten vaikka Puppe tai Musti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietin jo että oisko Saaga/Saga yks vaihtoehto, mutta kaverilla on senniminen koero niin se kuoriutui pois! Kyllähän siitä varmaan joku TaeGina tulee kun pääsee nimeä pyörittelemään ja pentu on kotona... :D pennunperkele.

   Poista
 2. Siinä on kyllä sun näkönen penikka! <3

  Taiga on kiva! Yks mulla monesti nimeä valittaessa mukana pyörinyt on Chiara/Ciara. Sitten tuli kaiveltua jotain asteroidien nimiä: Dido, Aisha, Zelia, Juno, Selene..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, en tiennykkää että voidaan nyt jo näyttää toisiltamme :D No, mutta jos kaikki muu pennuissa on yhtä ja hyvää, niin sillon kai voi valita värin perusteella?! :D

   No, eiköhän se ala näyttämään joltain, muultakin kuin että "se kusi taas" :D

   Poista
 3. Usva! Onkohan se ees tytön nimi.. :D Googletin huvikseni jotain pohjoiseen liittyvää ja päädyin jollekki sivustolle missä luetellaan tuntureita.. Miten olis Talkkunapää tai Aukipää tai myrä ja kuru.. Kaikkea sitä. Taika kuulostaa kyllä hyvälle ja sopii toisten koirien sekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usva ja Sumu kummatkin on kavereilla jo :D Niin ja tunturit on niinkin pöljiä että ne ei oo ees alkuperäisiä suomalaisten keksimiä nimiä - mutta ainaki tuo Talkkunapää on pakosti suomalaisten oma juttu :D

   Taiga on edelleen se ykkönen, mutta jännä hoksata mitä muut tuo mieleen! :)

   Poista
 4. Ompa omaperäisiä nimiä onko rodussa paljonkin latinakielisiä nimiä? Eikö sun olis kannattanu ottaa nartusta pentu sitten kun teetät sillä oman pentueen, olisi tilaa itse kasvatetuille pennuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa en tiedä lienekkö ollenkaan! Omaperäisyys on pop, ei tule joka kulmalla samanlaisia vastaan.
   Miksen olisi ottanut pentua nyt? Minä tartten valjakkoon lisää porukkaa. Venus on niin loistopiski valjaissa ja laumassa, että pitäsin semmosia vaikka pentueellisen - JOS olis sitä tilaa :) Joskus sitten kun koto on korvessa.

   Poista
 5. Taiga ja Saga passais husky nartulle täydellisesti! Sit voisin kuvitella myös Mayan ja Freyan istuvan hyvin. Utu, Kielo, Käpy, Isla, Ceela ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taiga mahtaa vetää sen korren pisimmän :) Oon sitä pyöritelly ja monetki vaihtoehdot on jo "käytössä" kavereiden koirilla. Enkä halua että samoissa porukoissa on samannimisiä koiria :D Maya ja Freya on niin sikayleisiä etten sen takia halua. Nirso.......... tiedetään! :D Mutta hauska ollu seurata mitä ehotuksie tuloo ilmi. Isla jees myös!

   Poista
  2. No mut sen nimenhän on miellytettävä monta vuotta, että nirsous kuuluu asiaan ;)

   Poista
  3. Totta. Mutta onhan se varma että pentu tuskin kuulee omaa oikeaa nimeänsä. Kurkon nimi tällä hetkellä on puu-ukko, Dimmu on ikki-itki-ikäväänsä :D

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!