27.4.2015

Leego irti!

Varvas irti, hammas irti, karva irti.. Joku saattaa hoksata missäkä sketsisarjassa tästä Suomen suosituimman räppärin hokemasta tehtiin pilaversio, joten jalostin sitä Pyllerön sattumuksiin.
Dimmun pitkä onnellinen eläinlääkäritön kausi katkesi tänään. Viikonloppuinen retki mökille oli vaarallinen, varsinkin ne loppusatametriset missä se tippui mönkkärin kyytistä. No, rapatessa roiskuu ja touhutessa tapahtuu. 

Se oli sunnuntainakin niin kummallinen, lussutti suutansa ja koko ajan kielellä lipsutteli, rauhotteli ja pikkusen ravisteli vähä väliä. Kierteli nurkkia ja oli sen oloinen niinku joku suuri peto vaanisi sitä katonrajassa. Luulin sen johtuvan isännän haisevista vaelluskengistä, onhan se niitä pelännyt ennenkin. Hoksasin sitte vilkasta suuhun, niin siellähän se peikko olikin. Ei muutaku soittaa pelastavaan puhelimeen savolandiaan että paljoko annetaan ja mitä annetaan ensihätään. Lussuttaminen loppu kun lääke alko vaikuttaa.Heti aamulla tartuin puhelimeen ja varasin ajan klinikalle, onneksi päästiin heti iltapäivällä. Harmittaa Dimmun puolesta, se on nukutettu niin monta kertaa ja joutunu lääkäriin ettei sen tarttis enää - mutta en voi kyllä kahtoa tuota surkunallukkaa kipeänä. Sen kanssa pitäsi yhessä vollottaa ja voivotella, syyä suruun suklaata ja hipsuttaa poskesta. 

Piikki persiiseen, pikakännejä outellessa vähän tukevampi asento permannolta ja oksennukset minun pidellessä astiaa. Aina sama juttu. Hammas oli neljässä vai viidessä osassa, halki juureen saakka. Poisto olis tullu ajankohtaiseksi kun ikenen sisään jääneet kappaleet ois tulehtunu, HYI! Eläinlääkäri kehaisi Dimmun hampaiden olevan erinomaisessa kunnossa, kiva kuulla että suussa on kaikki hyvin. 

Rapulakeiju toipuu ennenaikaisista vappusimoistaan pesuhuoneen puolella, sillä tahtoo letku vuotaa ekojen ylösnousemusten aikana, joten pelataan varman päälle.


Särkylääkkeitä tai antibiootteja ei saatu ollenkaan mukaan, niskaan pisti vaan tujaukset kumpaakin. Riittääkö se? Vai turvaudunko oman koiralääkekaapin antimiin? Norocarppia onneks löytyy.

Ja niin, äpärät tuli tänään komeaan kuuden viikon ikään! Meille tuleva, Pikku-Tirri kaksvärisen nenunsa kanssa on kuvassa keskellä, tummista pennuista se jolla ei ole valkoista piirtoa. Hyi jotta on ihanie. Tulevaksi viikoksi on luvattu todellakin kesäntekosäätä, lunta ja vettä. Lumet saa kyytiä. Eilen vähä suunniteltiin toista tulevaa tarhaa, sekä pennun pissatusaitausta. Näpertelyä siis riittää, kivaa!


2 kommenttia:

  1. Kipulääkettä omille antasin muutaman päivän. Suussa olevat haavat onneks paranee noppeesti yleensä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minä ajattelin että pidetään kivut kurissa :) Ai auta nyt pihalle pistää tuota ettei vaan mitään bakteerie saa.. ja pehmeetä ruokaa, lusikoituna suoraan suuhun :D

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!