20.4.2015

Pennut 5 viikkoa

Siinä se aika menöö, maanantaita outtaa kuin lehmä kesää - jotta näköö äpäröistä uuvet kuvat :)
Männä viikolla isännällä tuli yllättäen Kajaaniin työhommie, piti lyöttäytyä mukaan että pääsee Mustiin ja Mirriin visaa vinguttamaan. Sieltähän tarttu kassillinen tavaraa mukaan! Damn, ja piti ostaa vain uuvet säädettävät valjaat. No, eipä ne lelut ja luut miksikään mene, ellen hipistele niitä rikki outellessa. 

Winter Chaos Alfa Polaris "Udun"Winter Chaos Aurora Borealis "Sky"Winter Chaos Corvus CoraxWinter Chaos Strix Lapponica "Anor"Winter Chaos Rubus Arcticus "Bay"Ja vielä koko hela köörendaalen!Saapi nähä kerkeekö napero kahtomaan jäiden lähtöä, jännättää vieläkö äitienpäivänä pääsee hullut ukit pilkille. Meillä on siis vielä pilkkikisat pitämättä, viikonloppuna käytiin erälammilla retkeilemässä. Ja onhan se taivaan tosi ettei Dimmua saa enää näin keväisin jäälle. Rannat kun alkaa olla vähä pehmeät ja kohva pettää - se ei tule. Märisee rannalla ja vollottaa. Se ei todentotta hukuttasi omaa porukkaansa jäihin..

Koppiin kuulosti olevan katto pian tekosillaan, ainaki palahuopaa oli raksalle ilmaantunu, yhtä varvia korkeampi tuloo, suomeksi korkeampi kynnys niin ei lumet mene pirttiin :) 

1 kommentti:

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!