25.2.2015

Vaappuva-Veenus

Muori senkun patviutuu! Sunnuntaina mahamitta oli 54 senttie, mutta näinä muutamana päivänä melkeen kuulen kuinka pennut kasvaa ja mahanahka paukkuu! Otin aamulla uuven mitan, pitäskö paljastaa.....? ;) 

Vuorokausie 43 ja ruoka maistuu! Saatiin nyt tiineen nartun raakaruokintaa tukevat ohjeet, jotta pupelot kasvasi sievästi suoraan ja emo voisi hyvin - siitä kiitos Sanna!

Käytiin tuon laiskanpulskean koeron kanssa aamuverryttelyt jäällä, ei kovin kauas lihapullataskusta irtoa, passais vaikka iliman hihnaa pitää koska lihapulla........Kameraa oli kerrankin kiva ulkoiluttaa, saa muutakin kuvaan kuin vauhdikkaita pers'reikiä. Dimmu ja Kurko jäivät aamuluidensa pariin, joten oltiin ihan vaan myö kaks!Lihapullan perään voipi ottaa jopa juoksuaskeleita!!! Elä karkaa!!Loput kuvat täällä!

Kunhan kaikki tarvittavat putelit ja purkit on saapuneet tänne perähikiälle, Venuksen ruokavalio pääsöö postaukseen kuvejen kera! :)

Niin se mahamitta, 59cm :D

2 kommenttia:

  1. Voi mammakoiraa <3 Muistan hyvin miten Fumikoakaan tahtonut saada enään lenkille seuraksi ja pihallakin pysty pitää huoletta vapaana :D Kohtapuoliin rupiaa maha myllertää, se on ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Veenu lähtöö 1,5 viikon päästä joten en tiiä kerkeenkö nähä sitä myllerrystä! Paree oes :D Ruokakupille kehtaa vielä hömpöttää ja hillua, mutta kaikki muu on evvk!

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!