6.2.2015

Kevättä päen, ohoe!

Ei varmaan tartte arvuuttaa mikä luonnonilimiö sai kaivelemaan kameran naftaliinista. Just se, se sama muulikki mikä on häikässy sinuakkii tänään suoraan öögään.

Pistäyvyttiin mökkimaisemissa, yhdistettynä raksalle tavarantoimittajana sekä koiranulkoilutusreissua kameroineen. Kylläpä se tuntuu ettei osaa koko Nikonia enää käyttää, HUH!




Pysty pitämään Kurkkupurkkie huoletta irti, se ei tuonne metrin kinokseen lähe kahlaamaan - joten rattorilla lingottu mökkitie oli oiva baana kirmailuun.





Kimmon ilmastointi, lumipesua itse itsellensä tarjottuna!




Dimmun silimät on mallie hedelmäpeli, pyöriivät kuin hullun mulukku mielipuolen perseessä :D Vai oliko ne haikalat jotka kääntä silmät nurinpäin vaaran uhatessa. Tälle haavaa uhkana oli häntä suorana rynnivä HUUgiBUUgi.



Venuksen mielestä tuommonen brutaali törmäysautomeininki on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin out, se vaan otti pissa-liisan murhakatseita kohti jätkiä jotka leikkivät mielipuolisesti hippaa. Touhu oli kuin Kummelin kultakuumeesta, jossa Elmeri Hautamäki meni moikkaamaan veljeään munkkiluostariin.. Eh-he-hee-he?




Jospa näitä aurinkoisia päiviä riittää, nimittäin työttömällä ei ole muutakuin aikaa - ja nämä koirat varsinki on lumen seassa kuvattuna parasta A-luokkaa!

Aurinko paljastaa myös ikävästi talouvesta ne luutun ulottumattomiin jääneet kolkat - mutta kuka hullu se pirtissä tököttää komialla kelillä? En minä ainakaan.

Soromnoo, ensi kertaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!