19.2.2015

Venus sikiää

Noniin, lupasin uutisie seuraavaan päivitykseen joten täältä pesee!

Venus kävi 16.2 eläinlääkärissä ultrattavana ja tällä kertaa sieltä telkkariruudusta näkyi sikiöpusseja! Lekuri arvioi suolenmutkassa olijoita olevan kolme tai neljä, huikeeta :)

Keenu kunnon pihtari antoi yhesti, mutta selkeesti se oli justiinsa oikea hetki pistää rekikoiria tilaukseen.

Jos joku ei muista, niin Venus on sijotusnarttu joten penikointi ja pentujen kasvaminen tapahtuu tuolla savon seutuvilla kasvattajan luona. Pentueen isänä on tuo huskymaailman märkä päiväuni, Tangotara Curro Jimenez eli Haldir. Haldir on myös Dimmun isä - joten puolisisaria tiedossa :)

Ja jos yhä inhimillistetään tätä sukulaissuhdetta, niin Venuksesta tulis samalla myös Dimmun äitipuoli :D Hulluo! 

Copywright Team Chaos


Winter Chaos - kasvattajan kotisivut
Pentueen sukutaulu - KoiraNet
Haldir - Lisää tietoa isästä

Venus on voinut vaihtelevasti, koira joka normaalisti syö kuin koskaan ei ruokaa olisi nähnytkään - oli yli viikon syömättä ja käyttäytyi kuin jyrän alle jäänyt, masentunut manaatti. Sitä sai todella haravalla kaivella nurkista. Nytkun huonous on mennyt, niin ruokahalu on todella hyvä. Neito kaipaa seuraa normia enemmän, änkää sohvalle viereen ja sitä pittää hellästi hipsuttaa - ei mitään äijäpainia ja kurmuutusta! Nih!

Pentueesta kyselyt luonnollisesti Elinalle chaoshuskies @ gmail.com (poista välöset), mutta Venuksesta voipi kysellä myös minulta. Sikäli mikäli kiinnostusta herää!

Venuksella on nyt menossa vuorokaudet 37, nännit alkaa kaivautua mahakarvojen seasta ja kuve hävitä. Jänniä aikoja, narttuja toivon kovasti. Jos minulla olisi kourallinen Venuksia, elämä olisi enemmän kuin helppoa. Ei neljätoista koiraa tuntusi missään, paitsi ruokahepulointi-aikana... 8 kommenttia:

 1. Onnea kovasti! Meinaatko itelles ottaa Venuksen jälkeläistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä semmonen tarkotus on. Tuo narttu on taivaanlahja, istuu minun käteen niinku märkä lapanen! Narttua nyt ensisijaisesti olen ajatellu, mutta aikani mietittyäni voisin ottaa jopa uroksen :)

   Poista
 2. Katsoin ensin pikkukuvasta, että miten helkkarissa olette onnistuneet tekemään Dimmusta pentueen isän.... Mutta uroksien välinen sukulaisuussuhde selittikin muutaman pointin yhdennäköisyydessä. :D

  VastaaPoista
 3. Äääh tämä ei paranna minun koirakuumetta yhtään :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kuume laskoo kun buranaa ottaa ;) hihi!

   Poista
 4. Onnea tulevasta perheenlisäyksestä, savossa on hyvä syntyä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on, sieltä ne on parhaat koerat tullunna! :)

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!