22.2.2015

Silakasta makkarapötköksi

Tiineyspäivie on takana tasan 40, ja viimesen viikon aikana tuo muori on alkanu patvia ihan toden teolla. Alalinja on tasasen tappava, joka normaalisti tällä silakkamallin koiralla on noussu rajusti. Selkä on leventyny ja sammakkonukkuessa maha leviää lattioille.

Huvin ja urheilun vuoksi otin myös mahasta mitan, 54 senttie. Ajattelin mitata mahan joka viikko, olkoon se mittauspäivä vaikka sunnuntai. Ja toivon mukaan myös saadaan kuvakin. Iteppä sitä muutosta ei näe, mutta reissuhommie painava talon isäntä sano heti perjantaina että Keenulla taitaa olla myyrä sylinterissä!



Ruoka maistuu, vähä liianki hyvin. Tein muuan päivä männäviikolla välipalaksi kinkku-juustoleipiä, pistin leivät lautaselle ja menin sohvalle. Jätin sitte maitolasin keittiöön ja menin hakemaan - koirat ei meillä koske ruokaan jos tuolleen jättää hetkeksi. Palatessani huomasin että kinkkujuustoleivistä oli tullut pelkkiä juustoleipiä. Ruokarosvo tuijotti välipalalautasta silmät pyöreänä että "ne vaan hyppäsi sieltä pois".. Ja hauskaa tässä oli se, että kinkku oli leivän ja juuston välissä.




Venus töllöttää mahaansa paljon ja metässä lenkkeillessä ei menekkään talla pohjassa. Kurko ja Dimmu ovat taas löytäneet toisensa uudestaan, näiden vuosien jälkeen ne pilettää ja leikkii keskenään. Venus ennemmin pitää huolen ettei ne lenkkeilijän taskussa olevat lihapullat vaan pääse silmittömänä katoamaan.. Jos nekin vaan hyppää taskusta pois?? Koskaan nuista atrian pullista tiijä mitä net keksii..

Lunta tupaan, Suomussalmi kuittaa!

2 kommenttia:

  1. Naossille ei maistunut kirjaimellisesti mikään ruoka siihen ~30 päivään asti, mutta sen jälkeen onneksi suostui edes jotain ottamaan! Hienon makkaran on kasvattanut Veenu. :) Tsemppiä tulevaan synnytykseen!

    VastaaPoista
  2. Nyt kun tuosta ruokaällötyksestä on päästy, niin se todella söisi vaikka hevosen. Vetää oman ruokansa ennätysajassa ja on pokerina menossa ukkojen kuppeille :D Sais varmaan ruokamäärää inasen nostaa, tai sitte jos kahesti päivässä antais..

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!