18.3.2013

Lumessakahlaajat

Täällä meillä, on nyt viimeviikkoisten lumisateiden jäljiltä aika paksu kinos! Kuvaajan ominaisuudessa hiiviskelin (ts; ryömin hiestä märkänä) metikössä kamera nokalla. Suurin osa ajasta meni kameran varjeluun ja noitumiseen kun lumi kivasti survoutui jokaisesta toppahousun reiästä sisään iholle.

Venus tykkää jokseenkin keppijuttuista ja nyt sitä erityisesti kiinnosti hakuleikit. Hyvä oli hangessa ryömityttää neitokaista, välillä näkyi enää päätä, välistä hanki kantoi pitkäänkin.

Energiat jäi kätevästi kinokseen!Dimmu on kunnon siivelläeläjä, ei varmaan omia reittejään kuljeskele, vaan tallattua polkua........ Venus etenee kyllä ummellakin kovempaa kuin Dimmu valmiilla jäljellä. Mursu.

Kurko pääsi sälekaihtimien uhriksi <3 Puukinen pikkuinen pierupylly.pst! Dimmu ei tänään enää pelännyt poronlihoja, vaan pisteli hyvällä ruokahalulla ääntä kohti. Ja BTW, eivät pelkää muuten koirat helikopteriakaan, kun lenteli tänään melkoisen matalalla tästä kämpän yli.

pst !!! Venuksella huomenna silmäpeilaus ja polvitarkastus, koitan ottaa kameran mukkaa niin jospa se tuo keponen filmais H-hetkellä. Wish me luck!


2 kommenttia:

  1. Miksi silmäpeilaus alle 2-vuotiaana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaikka siksi, että olempahan tietoinen ettei siellä nuorenakaan ole mitään ;) Ei tuo liene vaarallista vaikka peilaakin "liian aikasin", kun tarkotus on peilata sitte myöhemminkin. Venus täyttää 3kk päästä 2v..

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!