4.3.2013

Heräteostoksia

Kalliiksi olis käynyt, jos oikeilla hinnoilla olisin ostellu.. Kajaaniin Mustissa ja Mirrissä oli varmaan joku poistoale. Ihan hullut hinnat, tai niiden alennukset :D Kannatti lähteä, Ipan kanssa urakalla hiplattiin, ja Moppi-mies pääsi (joutui) sovituskohteeksi.

Nappanahkainen monitoimihihna, kuparilukoilla, valmistaja Jokke. Alkuperäinen hinta 79 € - lopullinen hinta 11,84 €. Jos hihna ei aja asiaansa, niin tuostahan saapi parit hyvät lukot seisinkeihin... >:)Minä, joka olen henkeen ja vereen mainostanu ja kertonu ettei lemmikkikaupoista kannata ostaa vetovaljaita. Ja nyt minä tein sen. Mutta nämä poistoalet... Valjaiden oikea hinta 39,90€ - tarjoushinta 5,90€.
Menee kait ne varavaljaina? On nuo kyllä oudon malliset, selkäristikko on löysä löpötys, passais kyttyräkoiralle. Kaula-aukko on iso verrattuna pituuteen. Rintapalalla on ainaki pituutta ja pehmusteita on hyvin. Ja tuo metallirinksu kiinnityksessä mättää - vaikka kuinka on kuulkaas terästä.


Millaisia hyviä tarjousostoksia sinä olet päässyt tekemään? :)

5 kommenttia:

 1. Täälläkin on hiplattu antaumuksella uutta nahkahihnaa ja tuijoteltu huumaantuneena hintalappua... Kerran muuten tilasin meille vauhdin maailma-lehden, kun oli niin hyvä tarjous ja mukava puhelinkauppias, heräteostos vissiin sekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, minä tilasin sen Kodin Kuvalehden kun sain Muumimukin kaupan päälle.... :D

   Poista
 2. Täällä myös kuolattu nahkahihnaa. Haluaisin molemmille koirille uudet hihnat. Isommalla on nahkahihna, mutta pienempi pirulainen puri käsilenkin säpäleiksi..mrr.. Nahkahihnat kyllä vie voiton. Ne on niiiiiin kestäviä! Eikä muuten mee helposti solmuun. :) Pienempi koira mennyt pitkään ja todella huonolla hihnalla, kankaisella joka on jo solmuja täynnä.. Sitä odotellessa, että raskin ostaa nahkahihnan. On muuten vaikea löytää hamsterin kokoiselle koiralle tarpeeksi kevyt nahkahihna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään kummistakin, TopCaniksen nylonhihnat ollu käytössä ties kuinka kauan, ovat niiin kevyitä ja hyväntuntoisia kädessä. Tuo nahkahihna voi olla niin hienoja tilanteita varten xD

   Poista
  2. Hihi, hienoja tilanteita. :) Miksi mun nylonhihna on ihan solmussa ja sun ilmeisesti ei?!! Siinä on oikeesti vamaan sata solmua ja sen takia ärsyttääkin se pirun hihna......

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!