30.12.2012

akkoja äkeet selässä

Lunta tulee vuoden loppua kohden enemmän ja enemmän - eipä tässä olekaan enää kuin vajaa vuorokausi uuden vuoden vaihtumiseen :D Lunta on tullu koko jumalan päivän vaakatasossa, tykkylumet on tippunu puista, oksat katkeilee, hiihtourat ja ne vähäisetkin kelkanjäljet peittyy kinokseen. Mutta sehän ei meitä estä, kolme siperialaista tienauraajaa, joulukinkkua, lämpimät tumput, kamera sekä kepo mukaan ja eikun ulkoilemaan.

Lunta tulee vaakatasossa, tuulee, pyryttää. Vesi valuu silmistä ja räkä matelee pitkin poskia eikä tipu nokanpäästä. Ah miten ihanaa! Koirat pilettää jäällä, käyvät syömässä välillä kinkkua - Kurkokin oli "irti" ja oli kuulolla mainiosti.





Väistämättä, sinä lukija, olet joskus tullut kolaroiduksi hullaantuneiden koirien kanssa? Allaolevan kuvan jälkeen löysin itseni selältään maasta, koirat hyppii siinä ja hulluna naurattaa :) Eikä ole ensimmäinen, eikä takuuvarmasti viimonen kerta!



Mukavaa vuodenvaihtoa, meillä tarkoituksena koirien kanssa käydä taas jäällä - ehkä hakea Siska kylään ja käydä ajamassa. Sikälimikäli joku ajasi kelkalla urat auki :)


pst. tamminäyttelyihin kaks viikkoa ja venus alkaa näyttää jaloista laikukkaalta, pesu jääkööt siis väliin, pitänee lumessa pyöritellä että enimmät paskat jää hankeen..

Mites teillä vietetään uuttavuotta, pelkääkö koirat raketteja? 

2 kommenttia:

  1. Meidän Kuti pelkää kuollakseen, kuten myös kaikkia muita kovia ääniä (mm. ukkosta, laukauksia, räjähdyksiä, imuria, kanien takajalkojen paukautuksia). :-/ Huoh...

    VastaaPoista
  2. Meillä se on tuo Pyry-jyrä, jota saa oikeesti varoa. Ihan vasta käytiin metässä irti ja Pyry sai oikein hyvin jalat alleen, lähtee aluksi väärään suuntaan, kutsutaan takaisin ja juoksee mua päin vieden täysin multa jalat alta! Jokunen perkele pääsi, taas :D

    Tänään saatiinki esimakua (MURRRR!) paukuttelusta kun koirat oli pihalla, Neve hyppii melkein ikkunasta läpi, mutta ei sitten sisällä oo suuremmassa hädässä. Minkassa yllättäen näkyi pientä varovaisuutta (viime vuoteen kun vertaan) ja Pyry ei edelleenkään sano mitään. Katotaanpa miten aatto sitten...

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!