10.12.2012

"..lumi alla jalasten.."


Vakioporukka kasaan ja baanalle. Toivotaan että muutkin ihmiset tämän näkee, riippuen ilmeisesti nettiyhteyden nopeudesta tai saturnusten renkaiden asennosta - tai vähintään jotain yhtä maagista. Kyse on siis videosta, jonka kokosin ekasta reeniajosta REELLÄ. 

Lopuksi vähän kännykkälaatukuvia.. Niksu oli kyllä rekipussin päällä omassa laukussaan, van empä siinä euforiapöllyissäni sitä edes muistanu :D

Kurko - Dimmu
Venus - Siska
Ajeltiin ekana porukoille, otin sieltä mukaani kätsyäkin kätsymmän pääkameran. Pikkunen taskulampulta näyttävä kapistus kiinni semmosessa laskettelulasien kuminauhassa. Se piti vaan kohdistaa että suurinpiirtein näyttää sinne minne omakin nokka ja eikun menoks!

Suattaa olla ettei velipoika tuota kameraansa paljo näe, häviää aina samalla kun Siskakin... =)
Käytiin tosiaan eka reenilenkki reellä, luntahan ei ole kuin ympäristön valkaisun verran. Jalakset tykkäsi toooosi paljon, reeniin mennessä auraamattomat tiet olivat kuin unta vaan. Vaan palatessa - hyvä kyllä että tiet aurataan - mutta vittu vieköön että tökki se meno.

Dimmu - Venus
Siska - Kurko

Koiria ohitettiin, toiset vauhdista, toiset ihan vaan porukka pysäyttämällä. Jotkut ne vaan tunkee omia koiria siihen että "saako haistaa". Sillon musheri ärähtää että älä siltikään päästä vaikka koirat ois kuinka söpöjä pienen rekensä ja hikisen kuskinsa kanssa.

Dimmuinen teki hyvää työtä, epäilen vaan että sen selkä rajottaa nyt menoa. Käännökset se meni hienosti, töni Venua ja Kurkoa millon mihinki suuntaan. Kurpitsalla oli tasasen tappavaa löysäilyä. Paremmin se vetää pyöräparissa, mutta helvetti kun se osaa nuo johtoportaat tehtävät ihan sikahyvin. Ainaki omasta mielestä. :D Siskan työskentelystä ei tartte mainita muutaku että hullu elukka. Se varmaan mielessään laulaa Teräsniskan Suvia lainaten "kun mikään ei riitä"..

Ihana oli ajaa reellä, koska ei käsi sinisenä tarttenu jarrukahvaa painaa, eikä menny ihan suttina koko laitos. Mulla tuossa reessähän ei ole kuin piikkijarru, ja se melkoista käryä ja ääntä pitikin kun senttisen polanteen läpi kaikella painovoimalla koitin hidastaa vauhtia hulluissa alamäissä.. En uskaltanu kahtoa kotiintullessa että kuinka monta milliä piikeistä hävisi tielle.

Koirat väsyneitä. Vaikka vain säälittävät 7km kertyi matkaa, jonkun verran yli. Retkikartta.fi on kätevä saitti, sitä kautta aina mittaan matkat, kun en omista mitään gps:ää tms..
Parempi ne vähätkin kilometrit, kuin ei mitään?

Voe kumpa ois tuo "oma järvi" jo jäätyny kunnolla. Ei olis hiekkaa tai kulkijoita siellä! Vain sinä, minä, hän, me, te, he... Eiku?

4 kommenttia:

 1. Ihana video! Kätevä kyllä tuo kameratsydeemi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä tosiaan, voi kuvata vaikka mitä ihan tietämättään!

   Poista
 2. Hieno musiikki :D Onko sulla mikä kamera käytössä? Meillä ois tarkotus hommata semmonen contour kypäräkamera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Contourin kamera on tuo, mallimerkintää en tiedä. Joku tarjous oli ollu, 129e kamera ja 38e tuo hihna. Mut en oo löytäny samanlaista tarjousta enää mistään.

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!