13.12.2012

Lohilounas

Siperianpallerot sai namppaa välipalaksi, roippeet joulukalafileistä! Ei tarvinnu kahesti käskeä syömään. Venuksen eka kerta, suoraan vaan lohta tuoreeltaan. Aluksi se ahmasi ruodon suuhunsa, kantoi eväänsä kauemmas ja tiputti maahan. Aikansa sitä nuoltuaan ja tutkittuaan, tapporavisteli ja pisteli menemään. Ei siis paha juttu ollenkaan, ekan ruodon jälkeen niitä ois uponnut montamontamonta..

Yammu!Kurko hoiti homman kotiin. Riks, raks ja poks - kala oli mennyttä.Dimmusta päät oli inhottavia. Mutta nuo korppikotkat nassutteli nekin suihinsa!


Aikasemmin oon syöttäny hauet ja järvikalat joko pakastettuna raakana, tai sitte keitettynä.. Mutta kyllä tuore lohi veti pisimmän korren, lisää tätä meille kiiiiitos! Rasvaista lohta, omegajuttuja, luonnollisesti öljyjä.. Hyvä juttu sisäisesti että ulkoisesti :) Tassut, turkki, iho.. pitäskö itelläki kokeilla raakan lohen syöntiä, atooppiseen ihoon??? :D

2 kommenttia:

  1. Kurpan suosikkia n_n mulla on pakastin täynnä noita, koulussa opeteltiin fileointia! Eikä muuten ollu ainoa kerta. Viimeks sain kaheksan killoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä osaan kans fileroida, ei oo homma eikä mikään! =) Mut nämä ei ollu omaa tuotantoa, meille kahellehan riittää se vaivanen lohi, tuossa tais olla kymmenkunta ruotoo..

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!