17.10.2012

Roll's Royce ja blogi rullaa

rullaati rullaa sillä; Siperiankorpisoturit on runoilleet tänne sadan päivityksen verran, whiiii!

Sen kunniaksi vapaapäiväni kulutin mm. koirien reenaukseen. Käytiin perinteinen TB:n lenkki, uutta "Rantaraittia" pitkin kylälle jne.

Tällä kertaa ajattelin kokeilla pitkästä pitkästä aikaa Kurkoa kärkeen. Manasin reissun jo lähtiissä, että varmaan menee pelkäksi kusemiseksi koko homma. MUTTA EI :O

Kurkku vauhditti mukavasti nuorempiansa, liina oli tiukalla ja tasan yhen kerran hyökkäsi puskaan. Korvat oli matkassa joten käännöksiäkään ei tarttenu jankata. Dimmu sai selvästi niinkun "levätä" ja juoksi vaan korvat rusetilla matkassa.

Venu pääsi perämiesnaiseksi, ja voi videopelit ku sehän se kismitti! Neiti pinkoi poikien perässä kuin syyhytautinen tuhatjalkainen. Teki töitä erittäin hyvällä motivaatiolla, intoa riitti todella hyvin alusta loppuun.

Matkaa ei reenille kertynyt varmastikaan kuin parisen kilometriä, mutta ei se määrä - vaan se laatu <3 Nyt olin kyllä ylpeä. Pitäisikö Kurkoa alkaa juoksuttamaan useammin kärjessä, mutta ei niin usein että sille tartteis asentaa hanaa ohtaan.. 

Hiskit sai aamulla sika-nautaa juottoliemen matkassa, iltapalaksi on ihmisten päiväruualla olleita kasviksia tehosekottimen kohdanneenna hirvenlihapedillä. Gourmé!

Ja tarha on edelleen pystyssä, ei edes Venukka ole enää yrittäny mennä ylitse. Kätevää kun rapaiset koirat voi hakea takapihan kautta ja käyttää (märässä) metikössä puhdistautumassa. Ja voi pihan siivota niin ettei paskasankkoja tartte sisäkautta kuljettaa roskiin. THYI!

Lopuksi teille hyvin hyvin pieni pätkä videota tämän päivän ajosta, uskaltauduin hetkeksi hellittää käden jarrulta ja ohjata yhdellä kädellä - josta Johanna minua kovasti varoitteli oman ojaan suistumisensa koettuaan :D

Rollaattorin jarrut oli nyt oikeesti kovilla, välillä tuntui että haisi vähän käryä. Onneksi jalassa oli kumpparit, niiden pohja ei oo vielä kulunu läpi asti, se on hyvä lisäjarru!

Vieläkun ois se auto, jolla pääsis hurauttaa vähän hiljaisemmille sivuteille ja pois asvalttiviidakosta.. 

Lukijat, oisko mitään lukutoiveita sadannen päivityksen kunniaksi? =)

4 kommenttia:

 1. Kysymyspostaus, eli vastaat vaan rehellisesti sulle esitettyihin kysymyksiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kerran ollu, ei tullu kysymyksiä :D Ei toista kertaa semmosta.

   Poista
 2. Hyvät rukkaset kun noin reippaasti sinua kuskaavat:) vai hukkaset..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rukkaset enimmäkseen. :D Hukkasia ei missään tapauksessa, hahaa!

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!