26.4.2013

Vetoa elämään!

Korpisoturit on viettäny vissiin jotain kevätlomaa tms? Ollaan me kuitenkin ihan elossa, virkeinä ja hyvinvoivina.

Käytiin tänäaamuna vitosen kiekka ennenkun ihan kerkesi ilma lämpiämään. Kurko juoksi ManMatin Long Distance-valjaissa, jostain syystä sillä on enempi menohaluja noissa.. Siltikin se jaksaa tasaseen tappavaan tahtiinsa löysäillä :))

Venus harjottelee pääkallopaikalla juoksemista. Yleensä se on juossu parina Dimmun kanssa, mutta se jostain syystä saapi piukaa persiiseen kun joku tulee ihan kannoilla. Pyrkii koko ajan menemään toisesta ohi, ja pysymään siellä etupuolella. Suuntia opetellaan myös, Kurko hyvästi tsemppasi tuolta "alemmalta oksalta" että minnekkäs sitä mennään! Vaikka sen menohalut onkin niin hanurista, se on silti hyvä opetussetä käskyille.. :) Jotain hyvää rekikoirana siinäkin, tai sanottaisko että suuntasetänä. Eikä se rähise valjakossa, ei pure liinoja. Mutta kustapaskaa se ei osaa vauhdista rykästä. :D


Alla on video tuosta meidän tämänaamuisesta. Ja hienosti tuossa Kurko näyttääkin kuinka ne liinat löysytetään.Lopuksi vielä Venuksen sinnepäin-rakennekuva. Neenu 22kk. Ja pst, jospa tuolla kropalla saadaan Rovaniemen missikisoista joku tunnustus ;)

© Saara Ojakangas

Mulla pitäsi teille näyttää videolla, kuinka kätevä tuo koirafööni onkaan, oisko halukkaita näkemään? 
Kevät on täällä, takapiha on kovaa tahtia sulamassa jääköntistä liejulätäköksi. Mutta kohta, kesäloma <3

4 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis se on. <3

  VastaaPoista
 2. Kurko se on ihan samanlainen ku meidä Sumu :D " Jotain hyvää rekikoirana siinäkin, tai sanottaisko että suuntasetänä. Eikä se rähise valjakossa, ei pure liinoja. Mutta kustapaskaa se ei osaa vauhdista rykästä. :D" . Ja Venus se vaan kaunistuu <3

  VastaaPoista
 3. Ovatko Dimmu ja Venus olleet koskaan lainassa toisessa valjakossa ja jos ovat niin miten ovat reagoineet toisiin, lauman ulkopuolisiin koiriin? :) Kiinnostaisi nimittäin kuulla lisää Winter Chaosin ötököiden veto-ominaisuuksista ja käyttäymisestä valjakossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dimmu on juossu useissa valjakoissa, kärkipaikkaa joko yksin tai parina. Vieressä voi olla ihan täysin vieras koira, ei välitä kun töihin ollaan menossa. Jokseenkin paineistuu jos vieruskaveri on tosi möykkäävä tai riehuva. Hienoin suoritus on kasin kärjessä emonsa kanssa. Minun tiimin johtaja, vaikka kotioloissa onkin itkupilli :) Hidashan tuo on, ja tuo spondyloosi on näyttäny tehneen tehtävänsä :/ Harmittaa kyllä, koiralla ois haluja ja kykyjä, mutta fysiikka ei anna myöten. Mutta silti se juoksee matkassa, opettaa mm. Venukselle mitä on olla kärkenä ;)

   Venus on myös ollut vieraissa valjakoissa, ja meidän tiimissä on käynyt lainakoiria ja kokeilijoita, kaikki mennyt ok. Venuksella eniten haluja mennä eteenpäin, nuorihan se on vielä ja vasta nyt oon alkanu kokeilla sitä kärkipaikalle. Se vaan tarttis menevän kaverin, on aika nopee tytteli.. :D

   Että kyllä näillä on menohaluja tosiaan, Kurko on meillä se ongelma joka voipi rähistä valjaissa - eikä se kyllä vedäkkään.

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!