28.4.2013

Huskytokoilua, huskymöllitokoilua =)

Meidän oma koirayhdistys piti jäsenten väliset möllitokot, toisin sanoen kauden päättäjäiset hallilla. Talven aikana reenatut asiat tuotiin nyt esille.

Kurkohan sinne tottakait lähti mukaan, se on laumastani edistynein. Aika liekeissä jätkä oli, nimittäin jätin sen ruuan edellisillalta vähän pienemmäksi että varmasti persliivin taskussa olevat mähineet lihapullat kiinnostais - ja tottaperkele se teki töitä!

Tässäpä tulokset:
Luoksepäästävyys 10 - ei kommentoitavaa.

Paikkamakuu 0 - Nousi ylös melko heti kun kuulin että "matka riittää". Koira pois kentältä ja muut jatkoi suoritusta. Tämä oli tiedossakin, paikallaolo on aikasemmin luonnistanut paremmin. Taidot ruosteessa, vai muisti pätkii? Reeniä siis.

Seuraaminen kytkettynä 7½ - perusasennot liikkeen seisahtuessa päin persettä, kontakti aika-ajoin erinomainen. Intoa riitti. Namitin - eli piste siitäkin poes.

Seuraaminen taluttimetta 7½ - Sama into ja hyvä kontakti, tosin juoksu-osuuden jälkeinen vasemmalle kääntyminen aiheutti Kurkkupurkissa karstapiikin ja se "vähän" innostui loikkimaan....... Namitusta tässäkin, joten piste pois. Tyytyväinen olen kontaktiin eikä edistänyt niin paljon kuin oletin, mutta nuo perusasennot kuntoon!

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8 - Ohjasin maahan, ekalla käskyllä alas. Pysyi maassa, ei noussu eikä kiemurrellut kun tulin takasin. Mutta rintamasuunta oli kiero, ja loppuperusasento myös. Olen tyytyväinen, sillä Kurkon tavaramerkki on tuo maasta nouseminen kesken kaiken :)

Luoksetulo 8 - Jätkä lähti niin kovaa kuin karvasista kintuistaan pääsi, hallin matto tais lainehtia sen suttauksen alla... Kovaa tuli, ja sivulletulon sijasta Kurpitsa heitti puolivolttia takavasemmalle ja jäi seisomaan paikoilleen eikä edes hengittänyt että KATTOOS MITÄ MÄÄ TEIN! :D Tuomari, liikkuri ja kirjuri sai ainaki pienen naurukohtauksen.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8½ - Ekasta käskystä seis, mutta oli hetken päästä ottanu pari askelta. Jäi kuitenkin odottamaan. Muuten olen tyytyväinen - mutta kappas kappas perusasento oli lähinnä perseasento :D

Estehyppy 6½ - Tämä on osio, jota ollaan vasta reenattu että namipala on toisella puolella. Ei olla otettu siis pysähtymistä ja seisomaan jäämistä. Kurko mielellään ois käyny syömässä sen lihapullan heti ilman mitään erityistä käskyä, mutta malttoi sitten tulla sivulla ja siitä käskyllä yli. Käveli sitten mua vastaan hypyltä, että eiköstä uudestaan... :D

Kokonaisvaikutus 9 - Olin todella yllättynyt miten tuossa äijässä oli nyt virtasta. Oliko syy liiassa energiassa, vai kurnivassa nälässä? Vai oliko ne sittenkin mähineet lihapullat. Mene ja tiedä, mutta tuota möllitokossa esiintyvää Kurkoa haluaisin reenata useamminkin. Tuomari oli sitä mieltä, että Kurko toi omaan esiintymiseensä ripauksen huskymaisuutta mm. noiden puolivolttien ja karstapiikkien muodossa. Tyytyväinen, todella!

Tuloksena siis ALO3 134 pistettä! Sijoitus 6/6.

Oma diagnoosi: perusasennot ja paikallaolo kuntoon. Estehyppyä opetella kokonaisena liikkeenä. Kokonaisuutena möllit meni hyvin, paremmin kuin osasin ikinä odottaa. Ja toivosin jatkossakin Kurkosta tuommoista kipinää löytyvän, niin saattais omakin vire säilyä korkealla :) Noiden varmimpien liikkeiden kohdalla vois palkkausta harventaa, tai ainakin kokeilla.

Kokeeseen osallistui kultsi, lk. holsku, biisoni, malikka, berni ja Kurpitsainen.

1 kommentti:

  1. Heippodeij!millä ohjelmalla teit bannerisi?:) se on aivan upea! *.* <3 ja muutenkin blogisi aivan upea :) sekä koiratkin ovat kehuttavia siperinahuskyjä (;

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!