4.4.2013

Koiratarvikelöytöjä

Koira-akat sulloutui johtotähteen - tällä kertaa ihan ilman koiria, farmarit jalassa ja jonkin sortin pyhäkamppeet päällä. Suunnistettiin siis kirppisten ja "halpamarketin" penkoutumiseen. At last, vain ihmiskauppoihin ja ilman koiria :D

Käväistiin Antikvariaatissa, ja siellä oli iso läjä vanhoja Koiramme-lehtiä 0,50 € /kpl. Saapi lukiessa nähdä, kuinka huikea taso parikyt vuotta sitten on ollut. Täyttä asiaa verrattuna nykyseen humpuukilehteen?Makasiinista löytyi vihdoin ja viimein tätä kauan kaipaamaani Ring-5 valkaisevaa samputtia. Koirat pääsee pian siis talvipieruisesta parfyymistaan eroon - tiedossa siis kivoja kyykkimissessioita tuolla meidän suihkukaapissa..Kylän uusi pieni lahjatavara- ja sisustuskauppakin piti käydä penkomassa. Siellä roikkui yksinäisyydessään unisieppari. Josko ne mun unissaankävelyt ja -puhelut loppuis? :D
Ja sitten tämä suurin ja mutta itselleni tärkein. Koirille uus peti. Löydettiin se kierrätyskeskuksesta, se oli  myynnissä nimellä "istuin", mutta mun silmään se oli heti koiranpeti. Ja miksei siinä voi omaa persettäänkin lepuuttaa... :) Ja vain 10 €! Dimmuhan sen heti koeajoi, kuinkas muutenkaan.
Dimmun turpoamisoperaation jälkeen päivittelin siis koirien ensiapulaukkua. Kyypakkauksien ja Ketorinin lisäksi sieltä löytyi sidetarpeita, punkkipihtiä, Norocarppia, antibioottivoiteita, jauhemaista bacibaktia, kumihanskaa, pinsetit, kuonoköysi, avaruuslakana, betadinea kahdessa eri olomuodossa. Niin ja vanua! Ja sakset.. Ja mitähän vielä! Axilur, Dimmun mahalääkkeitä..

Päivitin myös uuden ensiapulaukun, kirpparilta lasten ensiapuleikkikalujen laatikko maksoi 0,20 €....
Venus pääsi mittatikuksi, boxi ei kovin suuri ole, mutta kyllä meidän ensiavut sinne soppii.Dimmu on jo parempaan päin, nesteheltta löytyy edelleen mutta naaman turvotus on laskenut!

Olisiko lukijoilla mitään ehdotuksia, mitä EHDOTTOMASTI pitää ensiapulaukusta löytyä? Noiden jo luettelemieni asioiden lisäksi?

12 kommenttia:

 1. Canicur on meillä ihan hyväksi todettu jos tulee vatsavaivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä muuten ei olekkaan, hyvä kiitos muistutuksesta. Maitohappobakteereja on.

   Poista
 2. Hiilitabui, parafiiniöljyy ja nutriplus-geelii löytyy meiltä itelt noiden lisäks. mut söpöne loota!:) t.riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuossa on vielä lisää hyviä ehdotuksia! eikun siis tekemään puutelistaa apteekkiin.. :P

   Poista
 3. Mites on emännän ensiapulaukun laita?? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on siellä särkylääkkeitä ja desinfiointiaine :D en tiiä liekkö ees laastaria..

   Poista
 4. Kiitos tästä, pitääkin mennä päivittämään hyvin pientä ensiapulaukkua:)

  VastaaPoista
 5. kiva tuo lääkelaukku. tuollainen meillekkin! ;)

  VastaaPoista
 6. 3% vetyperoksidiliuosta oksennuttamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja jotain elektrolyyttivalmistetta nestetasapainon säilyttämiseen

   Poista
 7. Hiilitabuissa on vaan annostus semmonen, että huskyn kokosella niitä saa tunkee turkkuun melkosesti eli kannattaa ostaa ennemmin rakeena. Muuten samoilla mennään edellisten kans ensiaputarvikkeitten kans.

  Voi olla, että oon ihan hiukan kade noista vanhoista Koiramme-lehdistä! :D

  VastaaPoista
 8. Koiran ensiavussa pitäisi ehdottomasti löytyä säilykkeenä tankoparsaa! (Auttaa siis vierasesineiden poistumiseen turvallisemmin)

  VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!