23.4.2012

Venu on pipi..

Tämmöset ruvet on vaan tässä "vänkärin" puolen huulessa. Pönttö on päässä nyt ollu, ettei pääse raapimaan. Oisko raapinu, sinne menny näillä ihanilla keleillä joku pöpö ja nyt sitte kutittaa kahta enempi? Paremman näkönen heti kun malttaa vaan koko ajan pitää tuota kauluria.

En oo puhistellu muutaku steriilillä vedellä, mitään rasvaa ei oiken voi laittaa kun nuoloo heti, ja puhistusainetta en oo uskaltanu laittaa ettei vaan saa mitään myrkytystä. 

Näyttääkö tutulta, miten ootte hoitanu?

ELL:iin en ihan pikkukummassa kehtaa lähteä, jos mahdollista vaan saada kotikonstein pois. Ei oo aikasemmin tullu tämmöstä vastaan.



2 kommenttia:

  1. Meillä vähän samantyyppistä probleemaa valkkarin kanssa! Sillä tosin on rupea huulen poimussa, ja ell tämän hienosti sanelikin "huulipoimun tulehdukseksi".

    Me hoidetaan putsaamalla betadinella pari kertaa päivässä ja sitten rasvaa päälle. Ei siihen oikein muuta kotikonstia ole. Rasvaa ei tarvitse paljon, pöpöjä tappavaa ainetta pikkaisen putsauksen jälkeen. Lähinnä tuo puhtaanapito on asian ydin, esim ruokailun jälkeen pyyhkäisee puhtaaksi.

    Ei se kyllä ihan tuollaista ole, tuo melkein voisi olla allergiaakin. :O Tiedä sitten. Sikaripunkkikin iskee karva-alueisiin.

    t. Kida-aussien mamma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli Betadinea voi käyttää? Jes! Sitä nimittäin on, rasvausta voisin kokeilla mut varmaan tulee olemaan probleema tuo että nuolee heti pois.

      Muualla kehossa ei ole, vain tuo naamataulu eli huuli ja suupieli. Karva on hyvässä kunnossa, jaska on hyvä, ei rähmi silmät eikä korvat - mikään muu ei viittais allergiaan. Ja Venu on syöny samaa ruokaa koko ajan, ei oo aikasemmin ollu. Joo, pitääpä melkeen ruveta puhistelemaan ruuan jälkeen ja ainaku pönttöä käyttää pois päästä.

      Kiitos Kidan mammeli!

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!