3.4.2012

Nuha lähtöö nuuskimalla..ko??

Jos on sairaana, sillon voi syödä mitä vaan emäntä kuppiin laittaa?

 Dimmu nuuskii nuhansa pois ruuantuoksun tieltä, on riisipiirakkaa, kanaleikettä, koirien omaa jauhelihaa, makaroonilaatikkoa. Sitte ne vielä illanpäätteeksi höystetään valkosipulilla ja MultiDogilla!

Venus on tältä räkätaudilta VIELÄ säilyny, se onkin ajanut sisar hento harmaavalkoisen roolia hienosti, nimittäin opettamalla pojille miten sanotaan AAAAAAAA. Kurko mallioppimassa.

 Kurkon mielestä tuommoset nykyajan kotkotukset on joutavia. Venus puhaltaa, paranee!

Onks mul kuiva nenä?


Eilen käytiin akkain kanssa Kajaanissa eläintarvikeostoksilla! Tämmöinen tarttu matkaan, niinku hevospuolella käytettävä hikiviila ja karvankiskoja. Saakeli että lähtöö ne karvat. Kaksi terää, toinen on tiheämpi ja toinen vähemmän tiheä. Tuon saa semmoseksi pitkäksi, kun leikkeloo nippusiteet pois. Kätsy kapistus =) Suosittelen pohjavillan irrottelijoille, niille joille ei furmis käy. Mustin ja Mirrin alennuskopasta 6€!


5 kommenttia:

 1. Tuommonen karvankiskoja olis näppärä meidän Yedille! Saamari ku melkeen lattia täynnä nuita karvatolluroita, vaikka jokapäivä harjais. :p

  VastaaPoista
 2. Sanon minä että nyt löyty meidän taloon oikea kapistus. Tuohon ku on vielä semmonen pitkäpiikkinen yksrivinen, pyörivillä piikeillä oleva kampa, niin aeh!! Furmiksen vois myydä.

  VastaaPoista
 3. Hitsi, toimiskohan tommonen meillä. :O Ei oo mitään henk.koht. kokemusta ton mallin vermeestä (tai tietoa kelle noi sopii), vaan pelkästä harvapiikkisestä, furmiksesta ja karstasta, mut kaikkialla leijailevasta irtokarvasta onkin sitte kokemusta senkin eestä, hah!

  VastaaPoista
 4. Kuuleppas Kati, voisin kokeilla sitä furmista meidän Tyyneen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saat kokkeilla sekä furmista että tuota riivinrautaa :D

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!