23.4.2012

Veenu pipinä - to be continued

Apteekista lähti matkaan Betadine-rasva, hiukan kätsyä! Haavaspraytä ostan sitten, kun on niin paljon ylimäärästä, sopi tuo salva siis oikein mainiosti säästöliekillä elävän rahapussille. Ja mikä parasta, tuota voi käyttää sekä koirat että ihmiset =) Sovitaan niin, että otan parantumisprosessista aina kuvia, näette sitten te (ketä kiinnostaa) homma lähtee käyntiin. Ja tuntuu että itekki näkee kuvista enemmän kuin koiraa koplaamalla.



*******
Oltiin tänään harmaitten kanssa käymässä lenkillä meidän pilkullisen koiraystävän, Kira-dalmiksen kanssa! Koiruuvet mielissään kun saivat hangella juosta, oli ihan uudet ulottuvuudet :) Kaunis päivä tosiaan oli, lämmitti selkää kivasti kun aukealle jäi päivää paistattelemaan - ja kuvailemaan.






*****
Oli meillä tämmöinen pikku-Iita käymässä, sen mielestä kaikki ihteään isommat lelut oli parempia kuin nyrkillä tapettavat.. =) Neiti tais nähdä ekaa kertaa elämässään myös sammalta - voi  jumalauta että oli se hauskaa kaivettavaa :D Sanoisinko että elämäniloinen, todella terävähampainen ja jalkava penikka!



2 kommenttia:

  1. Teillähän on vielä lunta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voe veikkonen hyvinkii :D pilkillä voipi käyvä huoletta, kelkkareitit kunnossa - jokseenkin päiväsaikaan jo pehmeitä =)

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!