5.4.2012

Rahapussilla kun ohtaa hierasoo..

..niin loppuu nämä tulevaisuuden suunnitelmat meleko lyhkäseen.

Venuksen näyttelyitä tässä mietin, että mitäs tämä kesä ja vuosi toisi tullessaan. Tämmösiä mahdollisia oon miettiny, on uutta tuomaria ja vanhaa tuomaria:

- Oulaisten RN 26.5, Tapani Pukkila
- Rovaniemi KV 1.7. Paula Rekiranta
- Oulu KV 15.7. Marja Talvitie
- Siperianhuskyjen Erikoisnäyttelyt Ristijärvellä 16.9. Sonny Ström, Ruotsi
- Jyväskylä 11.11. Ron Menaker, USA

Tuo Pukkila ja Rekiranta on senverran uusia tuomareita, että vois käydä kopasemassa millasesta ne tykkää. Ja Venus ei nyt niin karvaperse ole, ei mikään karvatonkaan - semmonen medium - niin saattasi vaekka joku tykätä! Ja jostainhan se on vitsa väännettävä, Rovaniemelle lähetään todnäk akkain kanssa, tulee samalla yhdistettyä tyttöjen ja koirien reissut =) Oulaisten kohdalla sama homma, pääsis käymään taas Johannan luona kyläilemässä! Ja minä oon niin köyhä, että voin viedä koiruuven jollekki tuomarille josta ei oikeen tiedä onko lintu vai kala, kun mulla ei oo haluja ja rahaa lähteä yksinää reissaamaan etelään jonkun tietyn tuomarin perässä...

Huskyerkkarissa on tottakait käyttistuomari, mutta pitäähän nyt noin lähellä olevaa harvinaista erkkaria tukea!! Meni miten meni! On valjakkoroina-kojuja ja tuttuja, ja koiria ja koiria.. Uskompa että kameran suljin laulaa. Ja Johanna, sulle on petipaikka erkkarin ajaksi jo varattu ;)

Jyväskyläkin mahtaa olla hullujen koiranaisten yhteinen reissu, vähä veikkaan!

Saapi nähä vaan mihin ajankohtaan Veenu kehittelee juoksuja, van perkele jos maksan 40e yhestä ilmosta, niin tasantarkkaan en jätä viemättä :D Siinäpä urosten omistajat olkoot, oikeus se on nartuillaki käydä missikisoissa vaikka pyllerö haisiski hyvältä..

-------------------------------------------------------

Dimmun ja Kurkon kohalla nyt ei sen suurempia suunnitelmia ole, kuin treenata ahkerasti vetohommia. Dimmun kohalla rekkapelkoa pois, Kurkon kohalla nyt vetoinnon nostattamiseen ei ole mitään tehtävissä - mutta tokoa voitais alkaa hiota taas. Dimmun kanssa perusjuttuja tokossa, samoten Venun. Sivulletulon käsiapu pitää häivyttää. Siinäpä sitä onkin, kun kaikkien kolmen kanssa touhuaa.

Kevät kun nyt koittaa, aletaan reenimään toivon mukaan hullujen koiranaisten kanssa hakua! =) Dimmu pääsee taas tekemään sitä mitä on sille luonnollisinta, ettimään ihmistä - sekun raukka on niin ihmisrakas.

Kurkon MEJÄ-reenit jatkuu, sen nokalle tekee niiiiiiin kutvosta päästä nuuskuttelemaan, ja ruokahalun siivittämänä tuo kiipeää vaikka perse eellä puuhun.

Venun kanssa mietin, se kun tykkää kannella erilaisia tavaroita ja on semmonen kuulianen ja aktiivinen, tykkäiskö tuo esineruudusta? Jos vain joku näyttäsi konkreettisesti miten sitä aletaan työstämään? MARTTAA AOTA!

Ja omalle kohalle, toivoisin pääseväni mahdollisimman paljon kehään tytyn kanssa, niin virallisiinkin kuin mätsäreihin. Venus on vielä niin kehittymätön ja lihakseton, selän pitää vahvistua ja kropan voimistua, että seisominen näyttää hyvältä. Asettelulla saat aikaan notkoselkän ja ryhdittömän apinaksen. Vapaana tuo näyttää hyvältä, mutta tahtoo aina jättää jalat turhan paljon kropan alle. Namupalalla imuttaminen oikeaan asentoon on ööö... mahdotonta. ANNA SE TÄNNE KATO NYT ANNOIN TASSUA PALKKAA MULLE MINÄ EN MIKÄÄN ORJA OLE!!! Sanonpahan vaan, että Venun kanssa saa juosta aika rivakasti että sen todellinen liike tulee esille, muuten se vaan lönköttää. Sanon minä että hiki virtaa kun useamman kerran juoksoo kehän ympäri tuon vaatimaa vauhtia :D




Voisin melkeen tehdä kuvakollaasia meidän tokoiluista, kunhan saisin vaan kuvailemaan jonkun. Näkis Kurkon kanssa seuraamisen paranemisen/pahentumisen. Venun sivulletulon nopeuden jne.

Tulipa harvinaisen tylsännäköinen teksti, kun ei oo kuvia. Tyhmy. No, kaivellaanpa arkistoja ja lykätään kuvia tuonne väliin.


--------------------------------------------------------

Ja hmm, mitä rekihommiin tulee. Minähän tarvitsen valjaita, Kurkolle selkävapaat valjaat, tai ihan kunnolliset mittatilausvaljaat. Oudon mallinen elukka ei mahdu noihin normaalien huskien remeleihin.

Dimmulle pitäs kans ostoo uuvet, Venuksella on lainavaljaat niin ne pitää jossain vaiheessa palauttaa ja hankkie omat!

Rekeen uudet jalasmuovit. Vaijeriliinat pois. Tekisinkö ite, vai teetänkö jollain?

Ja yks koira lisää... TÄH. Eikait. No, tullaan tähän otsikkoon, niin saa rahapussilla ohtaa pyyhkästä kun näitä  suunnitelmia katteloo rahalasit silimillä.

-------------------------------------------------------






Tärähtänyttä menoa! Sulalla kaudella sitte kolomin kappalein!!







4 kommenttia:

 1. meku pekoa reenattiin ni alotettiin esineruutu näin:
  1. Tampataan se ruutualue jaloilla oikeen kunnolla niin jääpi ihmisen hajua.
  2. Näytetään koiralle että kato, tässä on muöla esine ja mää piilotan sen tänne näääin...
  3. Mennään koiralle ja kannustetaan lähtemään hakemaan, ite pysytään paikallaan ja ku koira löytää sen niin ekstrakehut. Tässä vaiheessa meidän rokukoira osasi noudon, ja käskin sitte tuua esineen mulle...

  Kysy joltain viisaalta :Ddd mutta noin rokukoira oppi sen. Se ymmärsi jotenki automaattisesti että vaan se tampattu alue on se työalue...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eli sää aluksi näytit sitä esinettä että minne piilotit sen? Entä jos koira ei osaa tuoda sitä, pitääkö sen kanssa vaan bilettää että "voi vitsi mikä elukka, vähä siistin aarteen löysit"..?? Kiitos neuvosta! =)

   Poista
 2. minen oikeen tiiä miten se tapahtuu jos koira ei osaa tuua... Tai en muista ku siitä on jo muutama vuosi ku ruutua opiskeltiin :D

  VastaaPoista
 3. OULAISIIIIIIN! ja minä vastavierailulle sitte erkkarin aikoihin ;) ♥

  VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!