24.11.2011

Reen irroitettava istuin

Jäi niin pirusti harmittamaan, etten eilen kotoota löytäny tuota irrottettavaa penkkiä, niin piti netistä joku kuva ettiä. Ei tietenkään nämä kuvat kerro mitään, kun näkyy huonosti, mutta kuitenkin on joku mistä näyttää :D

Sittenkun penkki löytyy, niin siitäki kaikki maholliset otokset, kun se on kokoontaitettava malli ;)

Tuosta Björkiskestä (kuten kaikista muistaki rekiistä) saa rekipussin pois, mutta mulla pitäsi keksiä joku vähemmän aikaavievä keino tuohon irrottamiseen ja takaisin laittamiseen. Istuinta ei voi laittaa sillonku pussi on paikoillaan. Mulla on rekipussi köytettynä nippusiteillä kiinni...tiedän. :D Eikä kehtaa joka pierasulle ruveta puukon kanssa heilumaan ja sitte laittaa ne vielä takasi paikoilleen. Mulla kun tahtoo olla aina rekireissuilla mukana kaikkea tavaraa. Viimetalvisen susikohtaamisen jälkeen kirves kuuluu vakiokalustoon, kameralaukku tietenki, talutushihnat, juotavaa.. Ja usein myös ankkuri möllöttää pussissa, kun ei tahdo pysyä tuossä poikkipuulla.

Istuin on ollu kätevä, mutta pitkiä pätkiä en kehtova kaks päällä ajaa, ellei toinen seiso sitte jalaksilla myös. 

Istuinkuva
Istuinkuva II

4 kommenttia:

 1. "Viimetalvisen susikohtaamisen jälkeen..." Ei saatana, ootko oikeasti törmännyt moiseen lenkillä? :---O

  VastaaPoista
 2. No meidän välissä oli semmonen parikymmentä metriä, olin pimeässä metässä koirien kanssa hihnalenkillä. Kävin seuraavana aamuna kattomassa sen paikan autolla, siinä oli susen jäljet. Ja sinne oli painellu järvenselkää myöten, missä oli muitaki havaintoja tehty.

  VastaaPoista
 3. *Tirsk* (kuvittelee rekipussiin remmien sun muiden kaveriksi kirveen)
  Oikeasti suden kohtaaminen luonnossa voisi olla pelottavaa. Ellei sitten itse katselisi sitä turvallisesti auton sisältä.

  VastaaPoista
 4. Jjjjooo onhan se eräänlainen paino siellä.... :D Ei kiva reissu ollu se, valu melkeen märkä lahkeesta :x

  VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!