21.11.2011

Puhtaan valkoista


.. on uusi, puhdas ja helekkarin kylymä lumi! Samoten minun kameraurani on pyyhkäisty alas pöydältä, aloitettu puhtaalta. Eilen tupsahti ovesta Nikonin runko, mallia D80. Eipä eilen hirveesti kerenny sitä räpeltämään ku piti jo alkaa nukkumaan, ja tänään oli niin hämärä päivä ettei riitä päivänvalo töiden jälkeen. No, jotain pientä tuli räpsittyä kokeeksi. Ja kukas muukaan pääosassa kuin Venus, joka ahkerasti napottaa lähellä nappuloiden toivossa :D

Linssinä kuvissa toimii veljen Sigma 70-300mm. Ei ehkä paras vaihtoehto talven hämärärille, mutta EIPÄ NYT VALITETA kun asiaan:




Viikonloppuna oli niin kauniit ilmat, ja tulevaksi vklopuksi luvattu vaan plussakelejä ja vettä - ee saakeli se perkele ennää kesää saa tehä!

Veenu pudottelee hampaita, millon niitä löytyy jalkapohjista ja millon poikien turkista...

Blogikirjotukset ollu nyt hukassa työhommien takia, ei oo tullu niin paljoa kirjoteltuo, mikä harmittaa kun tykkään seurata aktiivisia blogeja ja jos siellä onkin pitkät päivitysvälit.. Mut pitää parantaa tapoja! Nyt kun on tuo kamera taas mukana menossa, niin eiköhän kuvapostausten muodossa ainaki tule tekstiä.

Toivokaa jotain, mitä haluaisitte lukea, millasia päivityksiä, mitä lukijat haluaa lukea? :P

7 kommenttia:

  1. Mä haluaisin lukea teidän vetohommista. Olis kiva nähdä vetokamppeita, kokoonpano millä vedetään, lenkkiäkin vähän, kuvia kuviaaa.

    Olis kiva tietää, miten päädyit hiskeihin ja tuntuuko tällä hetkellä siltä, että niitä tulee aina olemaan. Miten lähditte tutustumaan vetohommiin, missä ja niin edelleen!

    VastaaPoista
  2. Voe perkeles, meillekin ne lumet maahan nyt heti ! >:---O Ihania kuvia ja ihana Venus. <3

    ps. Kuvapostaukset on mukavimpia, niitä lissee.

    VastaaPoista
  3. Ehottomasti paljon kuvia, vaikka se onkin näinä synkkinä aikoina aika haastava toive toteuttaa. :p Muuta en osaa näin äkkiseltään ehotella. Toi keskimmäinen kuva on muuten hirrrrmu nätti!

    VastaaPoista
  4. Kaikki ketkä minun blogia ajatuksella on lukenu, tietää ettei oo ollu kameraa nyt kuukauteen ja kuvaukset on jääny aika vähälle kun ei vaan innosta pokkarilla filmata. No nyt on uusi ääni kellossa ja uus kamera mukana menossa - ei kylläkään ole omaa linssiä... :D

    Vetohommista sen verran, että mullahan ei ole nyt kuin kaks vetävää, eli kokoonpano on se. Rekikamppeista pitäsi ottaa kuvia, ja vedätyskuvia sitteku on lunta ja reellä pääsee kunnolla. Pyörän selästä on ihan helkkarin vaikea kuvata, ja ne tylsät taukokuvat oon jättäny kokonaan ottamatta.

    Hiskihistoriasta voisin kirjottaakin, tai yleensä rotuun päätymisestä, sen plussista ja miinuksista. Miten alotettu vetohommelit ja missä, kuka käyny milloinki valjakossa. Vois melkeen sen tehdä sitten, kun Venus käy ekan kerran valjakossa, niin semmonen nostalginen muistelma kolmen vuoden takaa :D

    VastaaPoista
  5. Paljon kuvia ja ihan mielelläni minä luen ainakin ihan arkirutiineistakin, ettei tarvitse olla mitään erikoisempaa. (:

    VastaaPoista
  6. Kuvapostauksia, arkihöpinöetä ja treenijuttuja. Kiitos.Nam. :P

    VastaaPoista
  7. JOo elikkä tänäiltana tiiossa kuvia reestä, tekemistäni "mittatilaus" pikapannoista, ankkurista, joustosta, lukoista, rekipussista. hmmmm. Vetokuvia ei saada, kun pihatie niin v*tun hyvästi hiekotettu......

    Ehkäpä valjaistakin kuvat? Tai valjastettavista?

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!