14.9.2015

Elossa ollaan!

Henki pihisee ja tuppi heiluu, vaikkei siltä varmaan ole vaikuttanut. Sydänkäyrä ei ole suora, tuntuu vain että kovempaa tuo täyslihamöykky rinnassa pieksää kun niiiiiin kiihkeä elämä ollu viime kuukaudet.

Mutta asijaan. Mitäs koeruille kuuluu? Miten meillä menee? Kuvat kertokoon puolestaan:

No, meillä on paneuduttu tähän pariuiskenteluun yhä enenevissä määrin. Venus ei pääse penikkaansa pakoon edes veteen. Alustapesu suoritetaan siis jokapäivä kun lenkillä käydään!Meillä on myös nautittu irtipitoajasta ja kuivasta kaudesta täysin karvoin ja tassuin. Nyt marja-aikaan piskien turkeista löytyy mustikkaraitaa, puolukkatahraa.. ja ikävä kyllä joskus sitä ihteään! Mutta mikäs sen mukavampaa kuin kieriä kuivalla kankaalla ja hillua kamujen kanssa!Venus se vaan jaksaa posettaa, minkä kerkiää tyttärensä juoksuttamiselta! Hihnanjatke rentoutuu työpäivien jälkeen töllistelemällä tätä rasvatyyntä pientä lampea, huitomalla itikoita ja säikkymällä sammakoita. Me myös haahustellaan kanervikoissa ilman mitään päämäärää. Ja mennään peräkanaa! Isot edellä ja pienet perässä. Dimmua ei häiritse kukaan, ei edes itikat.Olipa kerran kiva iltapäivä lammin rannassa. Ajattelin vähän rentoutua ja hajustautua märässä sammaleessa pyörimällä tässä rannan tuntumassa........näkikö kukaan??!?! 
Dimmuhan kävi eilen siis ihan kotona shampoopesulla, sitä ei oo pesty varmaan vuoteen kunnolla ja hajukin sen mukainen. No, tämä vahinkopulahdus pää-edellä-tyylillä pisti karvapalloon vauhtia ja se kirmasi silmät pyöreänä pitkin kankaita ja hillui hetken, kunnes hoksasi että eihän tämä ole soveliasta Kimmolle...Kurko ja koirien irtipitoaika. Sitä näkee joko pyörimässä kanervikossa, tai sitten pyllistelemässä mättäässä. Om nom nom oom nom! Mustikoi, puolukoi, vattuloi! Eipä tartte itelläkään kyykkiä mustikkapuskassa yksinään. Jos ei Taiga ole siinä hämmentämässä niin Kurko outtaa suu auki vieressä.Taiga on kans mestari tuossa marjanpoimussa. Se on oikea riivinrauta! Taitaa mennä marjat varpuineen päivineen... Muutempa sitä ei paikoillaan näe, ellei joku vastustamaton mätäs tule vastaan.
Yksi sekuntti paikoillaan............................ HEIPPA!Ilmat on alkanu olla sopimoilleen reeneille, mutta ikävä kyllä kun iltapäivällä töistä päästessä mittari on reippaasti yli +10, on reenit jätetty toisaalle. Eiköhän me vielä keretä! :)

Taiga täyttää ihan kohta, ylihuomenna, puoli vuotta. Rasittavan rakas penikka <3

1 kommentti:

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!