22.9.2014

Siperianruuvit löysällä

Syysreeneja outellessa löysytellään ne viimesetki ruuvit tuolla metän siimeksessä, jonne ollaankin paettu samoilemaan ainakun nokka sinne näyttää! 

Alemmassa kuvasarjassa loistaa Venus-tähti ja urpo-Kurko. Ne painii kesken aivottoman kiitolaukan. Kuvaajalla pikkusen arveluttava sijainti kun koittaa näiden kahden painijuoksuo kuvata. Saatika että onnistusi kuvat, kun ei meinaa hirnumisesta tulla loppuo.

Dimmu se jaksaa märehtiä. Jopa juostessaan se poika märehtii :D
Kurkkupurkki on päässyt mukaan mehtään, kun ollaan saatu lainaan GPS-panta. Kurkon kohalla se on erityisen tähellinen, kun se yhtäkkiä jotain keksii korvesta - siihen ei auta vaikka ois kaks taskullista lihapullia. Näytöltä on hyvä seurata minne se punapää häviää, viimeksi huitasi hetkessä 700m päähän eikä sieltä tullut enää ihmisten luokse. Kurkopoika se kulkee omia polkujaan.
Viime viikolla oli kuumat kelit menossa, näkyi läähättämisen määränä reippaasti!Venus on innostunut nyt kanalintuista, alla olevassa kuvassa se jäi kyttäämään yli lentänyttä teertä. Perään ei läksinyt kun minä lampsin urosten kanssa toiseen suuntaan. Venus onkin päässyt toteuttamaan tätä lintuviehätystä ihan oikeissa toimissa ;)

Venus oli apuna jäljittämässä haavakkoa, hyvimpä jäljitti ;) Sisälmykset sai palkkioksi kuten "mehtyykoiran" pitääkin. Jopa leimusi tämän nartun silimissä ilon liekki, kun piti outtaa että lintu suolistettiin. Ei meinaan lähteny kovin kauas kun autolle talsittiin takasi :D Monikäyttökoira!

Dimmukin oli männä viikolla ollu lintumetällä matkassa ja nohevana poikana oli meton perässä menny pitkän aikaa ;) Loppujen lopuksi hyvä työ palkittiin ja paisti kotiin! Itkupillinä se kuitenkin pimeän laskeuduttua ei ollut isännän persuuksista irronnut......... tiiä vaikka mörkö tuloo!Ja lopuksi vielä aivotonta ruskapilistelyä!
Epäsoveliasta käyttää siperialaisia apuna metällä, onko? Ei minun mielestä ainakaan. Ompahan koirille mielekästä tekemistä ympäri vuoden kun saavat osallistua melekeen kaikkeen! :)
Mitä sinun koirasi tekevät "leipätyönsä" ohella? 
2 kommenttia:

  1. Teidän pitää hommata yks setteri laumaan lintukoiraksi! :D perhana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hähä, Dimmu on meidän setteri - se kuulema jää töllöttämään kun jossain on lintu :D

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!