30.9.2014

Rollaattorien Roll's Royce In Da House!

Vapaapäivä kulutetaan - kuinkas muutenkaan- kuin koiriin. Kaivelin Roll's Roycen naftaliinista, käytin sen Teboililla pikasella jarruremontilla ja kumien täytöllä. 

Jännitti että mitenhän tässä käypi, kestääkö se rollamoottori suunniteltua lenkkiä. Kamerankin otin mukaan takin sisään, en sitä uskaltanut käyttää kuin viime metreillä koirien juostessa. Meno on sen verran virtavaa ja rollaattori heilakka, äkkie on katastrofin ainekset kasassa kun yhellä kädellä ajaa.En lähteny merta edemmäksi kalaan, vaan pyrähdin tähän meidän Lomakylän kupeeseen, Pitämänvaaraa kiertämään. Kävin ajamassa etukäteen autolla lenkin, mittasin sopivan matkan ja tsekkasin paikat ettei vaan mikään porotokka ole yllärinä tiellä.


Roll's Royce rullasi ihan mahottoman hyvin. Astinlaudoista ei tällä kertaa lentänyt ihan kauheen pitkällä kaarella kipinäsuihkua, osasin kerrankin valita tien joka ei muistuta kynnöspeltoa.

Koirilla oli hyvä päivä myös, Dimmu teki pilkkihaalarit päällä töitä kuin pieni eläin. Mutta eihän sitä nyt hienot neidit voi vauhdista kakkia, kun pitää pysähtyä ja tällätä persettä pusikkoon... :DLämminhän siellä tulee, vaikka lämpöasteita oli +5. Kääntöpaikalla hengiteltiin tovin aikaa ja samalla reenattiin paikallaoloa. On siitä tokon paikkamakuusta ja paikallaolosta yllättävän iso hyöty! Pientä korjailua keulaan että vaikka liikkeelle ei lähdetä, ei se tarkota että mennään perämiehille supittelemaan.. Naiset naiset ;)Lenkin pituudeksi tällä haavaa tuli 5 kilsaa. Johon sisältyi mageita nousuja ja tappomäkiä joita alas laskiessa rollaattorin jarruparka savusi meleko lahjakkaasti.. Elossa kuitenki ollaan!Onhan nää tylsiä tämmöset seisontakuvat, mutta harvemmin mulla on assaria tuolla etupuolella puskassa kuvaamassa - joten saatte nyt tyytyä järkkärilaatuisiin mutta vähemmän vauhdikkaisiin ruutuihin. Puhelimella sen verran uskaltaa näppäillä kiikkerämmässäkin kyydissä.En kahtonut kellosta edes aikaa paljon meni, mutta oisin voinu viipyä rollan rattailla vaikka koko päivän!! :) Mielihyväeuforia!Autolla odotti se makoisa ja vetinen lihasoppa. Lihasoppasankon avulla loppuverkkasin koirat siinä lähimaastossa, Kurkollakin oli korvat matkassa ettei vaan satu jäämään saamatta santsikierrosta :)

Nyt meillä on ajossa tämmönen normipaku, Klonkswaageni. Just passeli meikäläiselle, sopii iso koiranhäkki, rollaatori ja pyörä. Pitää varmaan sovittaa rekeä tai Pinkkipantterie kyytiin.. 


Semmonen reenireissu tänään. Näin hyvästä reenistä on hyvä jatkaa kohti pidempiä reittejä :) Mutta edelleen, jos mulla oesi kolome Venusta.......... :D

7 kommenttia:

 1. Nyt tuli kauhee hinku reenaan! Meillä vasta canicrossaillaan kun tuo viimevuosi jäi väliin niin on ollut vähän muistuttelemista mistä oli kyse.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutaku Linda reenailee vaan! :) Otat koirat völjyyn ja tulet käymään täällä Suomineidon lanteilla, löytyy reenimaastoo ja yöpaikkaa - ja tietenkin siperialaisseuraa!

   Poista
 2. Maija Kauppila6.10.2014 17.20

  Pakko kysyä, oletko aidosti sitä mieltä, että koiran tulisi kakkia vauhdeista? Vai oliko tämä vain humoristinen heitto? Piruillakseni en asiaa ota esille vaan heräsi mielenkiinto kuinka yleistä tämä on vetoa harrastavien joukossa. Eikö ole helpompaa hoitaa koirien suurimmat tarpeet ennen treenejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totista totta! Kun into on kovimmillaan ja juoksu luistaa, ei sitä malta paskallekaan pysähtyä. Venus tekee mallikkaasti paskan vauhdista ja pissaakin joskus :)

   Dimmu ei paskanna vauhdista, Kurko kyllä joskus. En tod saa niitä paskantamaan ennen reenejä suolta tyhjäksi kun ei ole mahollista pitää koiria irti ns. juoksutustarhassa. Liikunta se on mikä kannattaa, ja eikait minua haittaa jos ne paskoo vauhdissa :P Ainut ikävä puoli että jos kakki osuu lukon päälle ja talvella jäätyy......... :D

   Tämä on ihan arkipäivää vetokoirahommissa. Osa koiristahan äkistää suolensa tyhjäksi kun näkeevätkään että minne ollaan lähössä, toiset sitte pykläyttää vauhdista.

   Poista
 3. Saahan ne tarpeet yrittää hoitaa ennen treenejä, mutta se liikunta saa suoliston toimimaan sillä tavalla, että melko usein sitä tavaraa tulee lisää reitin varrella. Eikä ainakaan meillä lämmittelyt saa suolistoa toimimaan samalla tavalla..

  VastaaPoista
 4. Voipi kolkutella vatsalaukunkiertymä ovella, jos ruokkii elikot heti liikunnan jälkeen tai ennen liikuntaa. Vähintään tunti, mielellään kaksi pitäisi olla lepoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rekikoirat juopi aina reenin jälkeen reilusti! Ihanniinkuin ennen reeniä :) Nesteytys pidetään kunnossa, ruokinta sitte erikseen :P Lihaa on vaan mausteena että se juottoliemi uppoaa kunnolla.

   Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!