12.6.2014

Mukulaystävällisyys

Hyvällä ystävällä on kourallinen koiria, kaneja, ankkoja, kanoja, kohta lampaita - sekä tämä ihana pikkunen tytteli joka ahneesti halailee niin koiria kuin koiranomistajia - ja opettelee kovaa tahtia puhumaan. 

Venus on ollut todella vähän lasten, erityisesti tämmöisten pienokaisten kanssa tekemisissä. Jonkun verran jännitti tämän pikkutytön kohtaaminen, Venu on tietyllätapaa melekosen villi. Hyppii ja pomppii, raapii ja vikuroi. Mutta tämän pikkuneitin kanssa sillä pysy kaikki neljä tassuo maassa, eikä yrittäny juosta toista kumoon.. 

Pikkuneiti tykkäs halata Venusta ja silittää sitä mennen tullen, sekä ottaa karvaisista poskista tukevan otteen ja moiskauttaa suurenluokan suutelma suoraan suulle :D Venus kahteli mielissään että tämähän se mukava kapistus, niin pieni että yltää helposti työntämään kielen nenään ja sitä kautta nieluun..Hyvä kokemus sekä koiralle että pikkuihmiselle! :) Monesti kuullu että huskyt syö pikkulapsie yhtenä suupalana, varsinkin yöaikaan ulvonnan jälkeen. On pöljie juttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!