12.6.2014

Kimmon kesäiltamat kuvina

Ensimmäisenä, nottei vaan pääse unohtumaan: pakollinen barffaajan pakastinkuva :D Onko kenties olemassa jo joku barffipakastinselfie, kun kuulin radiossa olevan keltainentaloselfie... o.O



Dimmua on heleppo pitää mukana kaikessa missä itekki ollaan, sitä voi pitää irti ja se pysyy kuulolla - koska eihän sitä voi karata ilman pelkoa perseessä huskykoiria syövistä möröistä.. Ja kun se on tuon isännän perään niin kovasti, niin ei tartte paljon edes käskyttää - se seuraa Herra Isoherraa kuin hai laivaa.



Käytiin siis illankähmässä isännän töissä mutka, ja samalla kuljettiin pitkin mehtäautoteitä, välillä virvelöiden ja minä kameraa ulkoiluttaen. Mukava ilta metässä, vaikkakin siellä oli kaks miljoonaa muutakin kaveriaa..... "elä sinä etelän mies huijjo, ota ohvie"



Muutamalla lammilla uiskenteli yksinäinen jouhtena. Dimmu ei siitä ollu kiinnostunu, kahteli mättäältä mutta pian alkoi popsimaan rannalta löytyneitä ruohoja nassuunsa..






Voe ku kaikista koerista sais tämmösen pannattoman, heijastinliivittömän järvipeilikuvan jossa koirat on luonnollisessa ympäristössään - eli metässä. Ehkä sitteku ei oo olemassa viettie kellään.



Lakan kukkie oli mukavasti ympäriinsä, jospa ei tule pakkasta joka tuon soiden kullan kylmettäsi. Nam nam!



Tosiaan, siellä isännän työmaalla piipahtaissa käytiin kahtomassa muuanta rypypaikkaa missä mehtäkone oli kirjaimellisesti uinu. Dimmullahan piti päästä sinne kans. Se mönki siellä paskaojassa aikansa ja nousi ojantöntyrälle - naureskelin että koira kätevästi kadotti jalkansa .. Onneksi ei uinu siellä kokonaan!! Isännnän käskystä se meni puroon uimaan :D ...kun isi käskee...



... ja näin puhtaaksi se lähti! Dimmu kuvassa vajaata 5v!





Paskaojasta tarttui koiran turkkiin mielenkiintoinen parffyymi, joten matkustettiin tovin aekaa auton ikkunat auki. Näky kuskinpuolen peilistä oli tämä. Norppa ikkunassa!



Ollaan me muitaki koiria juoksutettu, Venus pääsi tänään koirakamujen kanssa Varisjärvelle. Kiitos Saara, Mosse ja Kira itikkalauman uhmaamisesta ja mukavasta lenkistä :)



Oisko halukkaita kamerankäyttäjiä, pitäs saada koirista rakennekuvat niin saisin ennen ja jälkeen-kuvat nyt ku raaka on alotettu? ;D

2 kommenttia:

  1. PIRUN hyvä kuva toi dimmun järvipeili kuva! Toki muutkin mutta tossa oli oikeesti todella toimiva fiilis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki siitä kovasti tykkään. Kun tosiaan saisin vielä lopuistaki tuommoset toimivat kuvatukset. Tahtoo näiden elohiirien kanssa olla semmosta arpapeliä kuvien suhteen :D

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!