24.2.2014

Pikatilannekatsaus

Venus kävi viime maanantaina eläinlääkärissä luustokuvattavana; selkä, lonkat ja kyynärät näyttivät kaikki priimalta!!! Jännitin arvioitujakin kuvia niin paljon että meinasin ihan vapista! Nyt sitte odotellaan virallisia tuloksia, että sitä viheliäistä ja maksullista sähköpostia Kennelliitolta että saan tulokset käsiini :) Jännittää kyllä vieläki.. romahtaisinko outellessa?Dimmun spondyloosiselkä kuvattiin uudestaan, rintarangassa ei näkyny uusia muutoksia, eli ne kolme luusiltaa edelleen näkyi oikeen selvänä. Ja nyt hoksasin kysyä tarkan sijainnin noille luutumille, ne on suoraan sydämen yläpuolella, mutta selkärangan alapuolella. Laitan sitten kuvaa blogiin kunhan saan sen levykkeen itelleni.  

Käyttökokeetkin odottelee maaliskuun puolessavälissä Kiimingissä. Dimmu ja Venus on ilmoitettu REKÄ YLE-luokkaan. Sain paikat, eli oli valvomisella ja tarkalla ajoituksella hyvinkin iso osuus koepaikkojen saamiseen :)

Joku kuitenkin ihmettelee miks ihmeessä vien leikatun uroksen, jolla ei ole tavallaan "mitään arvoa", kokeeseen. Vien ihan siksi, että tahon tuloksen tuolle ukkelille. Venukselle kans tulosta, tiiä vaikka joskus ois näyttelyihinkin tarvis saada käyttöluokan tuloksie.. ;) 

Nyt sitte vaan ankaraa reenie sikälimikäli kelit antaa myöten, ja toivokaamme talven jatkuvan ja pakkasten taas saapuvan!

Reenattiin käyttökoetta ajatellen mökillä ajoneuvon kohtaamista. Ei ongelmie! :)3 kommenttia:

 1. Meitsi aatteli et jos pitkästä aikaa piipahtais kattelemassa siellä Kiimingissä. Kisa/koekärpäsen purema ei tietty ois pahitteeksi saada siinä samalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toevotaan vaan että lunta riittäis sen verran ja toki pakkastakin ettei ihan pehmene urat hiiteen... Kiva ois nähhä! =)

   Poista
 2. Ai niin, siinä on tuommonenki vaara olemassa :O Toivotaan, että pääsee Veenua ja Dimmua tervehtimään ja kannustamaan :D

  VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!