2.1.2014

Uuden vuoden kimppuun!

Me hiskien kanssa luvataan kirjottaa blogia yhtä ahkerasti kuin tähänki asti :) Alotettiin uusi vuosi  mökillä, ammuttiin rakettie - tosin kokoonnuttiin mökkiläisten kanssa ampumaan pommit yhteen ja samaan paikkaan - ettei kenenkään koirat turhia saa sätkyjä. Harmi kyllä, oli niin kova lumisade, että kameralla ei olis saanu kuin valkeita pitkiä viivoja pitkällä valotusajalla.... 

Alotettiin isännän kanssa urheiluhengellä tämä tuleva vuosi, joulupukin tuomat lumikengät heti TM-testiin. AI ETTÄ <3 Me taidettiin hiskien kanssa saada uusia ulottuvuuksia lenkkeilyssä. Kuka muu lukijoista lumikenkäilee koirien kanssa? Mitä tykkäätte, entä koirat? Minä huomasin hiskeistä että ne väsy, semmonen puoliupottava hanki ja melkeen plussakelit, sekä n. kahen tunnin lompsuttelu siellä sun täällä... Noukelasti naperot nousi autoon :)

Kurko ja Venus päästeli jäällä tuhatta ja sataa, kuvassa äkikseltään näyttäs olevan vaan yks koira.....vai?


Hipsittiin rantoja myöten, mökkinjärvessä oli jäätä n. 25cm - joista 5cm raudusjäätä ja loput tuommosta sosetta missä Kurkolla on tassu.. Lumikenkää kannatteli hyvin!


Dimmua ei saanu jäälle mitenkään, se kahteli ouvossaan mantereelta ja juoksenteli omiaan jos oikaistiin lahtia suoraan niemestä niemeen :)




Kurko harvoin alkaa lenkillä leikkimään toisten kanssa, mutta nyt se vaani Venusta moneenkin otteeseen...... pöljä.

Hämärän laskeutuessa... Vain jäljet meistä jäi.

Rannat oli täynnä uvenavantoja. Koirat osasi ne väistää.




Mitäs uudenvuoden lupauksia teillä on koirien tai koiraharrastusten suhteen? =)

Pelkääkö sinulla koirat raketteja? 

Mukavaa alkavaa vuotta <3

3 kommenttia:

  1. Mulla on lumikengät ollu jo muutaman vuoden, ja tykkään hirmuisesti! Entsua en tosin ole niillä saanut väsyneeksi - umpihangessa kyllä hyytyy, mutta palautuminen tielle päästessä on vähän turhankin nopeaa. Itse kun on aivan loppu umpisessa tarpomisesta, olis kiva kun kaverikin näyttäisi jotain merkkejä väsymyksestä vielä kotonakin ;) Tänä talvena ei tosin ole tarvinut edes miettiä noiden käyttöä, täällä etelässä eletään edelleen nollan tienoilla ilmojen suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollu nytten niin jäätikästä jokapaikassa, että ei oo voinu moneen viikkoon juoksuttaa koiria kunnolla - niin kyllähän se niidenkin jaksamisessa näkyy kun yhtäkkiä kaks tuntia saavat juosta kuin mielenköyhät tuommosessa raskaassa askelta kantamattomassa hangessa :D Positiivista, nimittäin kovalla alustalla juostessa ei tuommosta ilmiötä näy.. Kai se tuo hankijumppa on pahempaa..

      Poista
  2. Me lumikenkäillään! Ihan ykkösharrastus talvella, heti valjakon leikkimisen jälkeen!

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!