14.1.2014

Kajaani KV 2014 ja nenäverenvuotoa

 "Tamminäyttelyt", ne vuoden ekat ja kansainvälisimmät, ehkä myös kylmimmät ja väriltään vihreimmät. Suomeksi sanottuna Kajaani KV 2014! 

Kehän laidalla kuvaajia oli vähän, joten isännän puhelinkuvat on nyt ainoat kuvalliset todisteet meidän kehässä olemisesta! 

Oltiin hyvissä ajoin paikalla, ja hoksattiin siinä samalla että tuomari on nopea liikkeissään - ja arvostelee VAUHDILLA! Ei muutakun kehän viereen parkkiin, lihapullat sipruttuina taskuun, viimeiset karstan sutaisut pitkin sippeneidin ruotoa, Lindan numerolapun pöllimistä ja sen semmoista. Kehää oli kiva seurata, kerkesi pikkusen siinä tuttujaki moikkaamaan ja jututtamaan.

Nikoni repalehti laukussaan, siinä hässäkässä ei paljon kerenny asetuksia näppäilemään - kehästä toiseen siis!

Venus starttasi siis avoimessa luokassa seitsemän muun nartun kanssa. Tuloksena oli ERInomainen, ja kilpailuluokan toinen. Näyttelylyhentein AVO ERI AVK3. Tuomarina JOVANOVIC NEMANJA

"Very good type, medium strong, feminine head which could be stronger in underjaw, needs to develope in chest, correct topline, slightly steep in croup, free in movement"

Venus oli kehässä oma rauhallinen itsensä, hyvin kuulolla - eikä tällä kertaa tarjonnut edes sivulletuloa! :)

Vaikka sen suurempia titteleitä ei tullut, saa olla tyytyväinen noin helppoon koiraan sekä oikeudenmukaiseen arvosteluun. Jos oikein osasin tuosta lukea, Venuksen tarttee vielä vähän kehittyä tytön kropasta naisen muotoihin :)



Appiukon norjanharmaan kanssa pyörähdettiin melko pian huskykehien jälkeen areenalla, tuomarille liian tummaksi luokiteltu Jörö sai kuitenkin AVO EH2, kiitokset tuli hyvästä turkin kunnosta (voi saakeli mikä urakka tehtiin isännän kanssa edellisenä iltana), hyvästä kehäkäytöksestä ja hyvästä esittämisestä ;) Hhiii! Tiedä vaikka innostuu noita mehtyykoiriaki pyörittelemään kehissä..

Venus piipahti myös Junior Handlerissa, Hennalla kisakoirana! Sen verran kerkesin käydä katsomassa, että Henna käsitteli hiskitytyä tosi hyvin ja ihan niinkuin olin parhaaksi neuvonut :) Venus totteli Hennaa ja yhteistyö näytti todella sujuvan. Kiva oli katsella! Ihan varmasti uskallan antaa toisenkin kerran lainaan, jos vaan esittäjä haluaa ;) Isompaa ääntä en junnukehän laidalla uskaltanut päästää, olisi siitä nimittäin alkanut mahoton nau'unta mamman suuntaan. 


--------------------------------

Takaisin kotitorpalle: 10 pistettä ja urhoollismerkki sille joka arvaa mistä tämä orkonen on tullut.


N. 4senttiä pitkä viiltohaavaliero nokkavarressa. Jälki on melko juvela, ensin on viiltohaavaa, sitten hampaanreikä ja taas viiltohaavaa. 

Kurko kaiveli tosi syvältä verta nokastaan. Sitä saa mitä tilaa saatana! Tekijänä joko Terävähammas-Timmu tai Viiltäjäleego-Veenus.

Mitens teillä isomman lauman omistajat, tuleeko kahinoita, tuleeko niistä vain nirhaumia vai pitääkö useinkin käydä paikattavana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!