16.7.2012

Venus debytoi HYVÄsti

 Noniin, reissusta on selvitty kuumuuteen kuolemattomana ja titteleitä saavuttamattomina! Mukava reissu, päivähän siellä helteessä vierähti, kehät oli reippaasti myöhässä - kerettiin Venun kanssa touhuta vaikka sun mitä ennen koitosta. Ostosteltiin, syötiin naminami-lihapiirakkaa, suudelmoitiin Kaisaa ja Freáa (Venu kyllä suukotteli kumpaakin, minä vain koiraa), kuvailtiin ja nähtiin myös Oulaisten koiravouti Johanna <3

Vihdoin ja viimein kun kehät alkoi, koiruus oli jo aika sippi. Käyttäytyi koko reissun todella sievästi, ei rähissy eikä ämpyilly. Oli henkilökohtainen voitto jo se, että neitokaisen kanssa oli niin helppo liikkua. Mitä nyt vähän tuli mammaa ikävä kun joutui kuvaamisten ajaksi vieraaseen käteen.

No lärpättelyt sikseen, tuomarina oli siis Talvitien Marja, huskeja oli ilmotettu 16 kpl. Narttuja oli suurin osa, en muista tarkkaa lukemaa kun jätin luettelon ostamatta. Junnuja oli neljä, me viimesenä arvosteltavana.

"Kookas, hieman pitkä pää. Kovin löysät kyynärpäät. Lyhyt rintalasta. Hyvät takakulmaukset. Oikeanlaatuinen hieman pitkä karva, mutta ei alkuunkaan oikeassa turkissa. Saisi liikkua paremmalla potkulla."

H tuli, sen suurempia odotuksia minulla ei ollutkaan. Kalju tuo kyllä on, mutta paremmalla potkulla?? Neenu veteli pitkällä ravilla, ei ollu mitään ompelukonetikitystä, mut ehkäpä tuo helteen aiheuttama väsymys näkyi sitten liikaakin. Mut muuten realistinen arvostelu, tuomarihan nauroi heti meidän arvostelun alkaessa että tyttö bikineissä lähteny :D

Lähettiin heti kehän päätyttyä pois, matkaseuran kehä oli ollu jo aikaa sitten, ja kotimatka oli edessä. Sori kaverit, ku en jääny tsemppaamaan ja kattomaan! Kehässä ois ollu Anna ja Neve, Sari ja Haiku - ja oisin halunnu nähä mitkä koirat tuomari palkitsi ROP:ksi ja VSP:ksi, mutta ehkäpä se selviää kun odottelee tarpeeksi pitkään tiedon ilmestyvän sippepalstalle tai KoiraNettiin.

Meidän juttu on sitten ehkä talvinäyttelyt, jää nähtäväksi!

Nähtiin me Venuksen siskotyttöä Minkaakin, korviinpistävä samanlainen nau'unta noista kyllä lähtee. Toistensa kopioita, Venus vaan mallia kuivan kesän orava. Minka oli oikeen leppoisa, tuli ihan syliin asti nokkaa vaihtamaan. Mukava neito, kiva oli nähdä sitä remmin päässä olijaakin ;)





Mutta olen tyytyväinen, ei jääny sen ihtesä maku suuhun. Kiitos matkaseuralle, näyttelyseuralle, toivottavasti kohta uudestaan! =) Ja olipa Kaisa ne retkituolit hyvä ostos, hitsi ku me hoksattiin!



Ostin tosiaan uuden petin, värillä ajattelin lähinnä Venusta - mutta Poika Punainen omi sen heti itelleen.


Ja tänäaamuna paljastui käsivarresta kunnon toispuoleinen junttirusketus. Tietääpä että miten päin sitä on aurinkoa vasten ollu.. Aijai että polttaa. Ja uskallampa kertoa senkin että rintamusvako on myös kärvähtänyt.

TÄSSÄ kuvia, Freásta, Minkasta, minusta ja Venkulasta, Elwis-muutista kehässä Johannan kanssa!

3 kommenttia:

  1. Ehtiit ennemmin! Ihan niinku meijän postauksissa olis jotain samaa, heh ;D
    Mutta kiva oli kyllä nähä, toivottavasti joskus enemmänki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pitää järjestää semmonen näkeminen, tulla ihan vartavasten vaikka käymään, tai ihan yökylään asti ;) Mää kyllä voin ajella Oulun suunnalla, siellä on niin kivaa aina! Ja sitä viiniä, om nom!

      Poista
  2. No meiltähän löytyy vierashuonekki että yökyläki onnistuu :)

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!